Antena Meniu Search
x

A murit copila de 2 anișori adusă în comă la spitalul Sf. Maria din Iaşi. Mama este principala suspectă

O mamă este principala suspectă după ce fetiţa ei de numai doi ani a murit. În urmă cu câteva zile, femeia şi-a adus copilul în stare foarte gravă la spitalul Sfânta Maria din Iaşi. Le-a spus medicilor că fiica ei s-ar fi înecat în cadă, dar cadrele medicale au găsit răni vechi, semn că fetiţa fusese maltratată. Ipoteza medicilor ar fi susţinută şi de tatăl copilului, spun apropiaţii familiei. Vă avertizez, urmează informaţii cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 13.09.2021, 12:19

A murit copila de 2 anișori adusă în comă la spitalul Sf. Maria din Iaşi. Mama ar fi mușcat-o pe fetiță

Primii care fac acuzaţii grave la adresa mamei sunt chiar tatăl copilului şi rudele.

Săptămâna trecută femeia şi-a adus copilul la spital în stare de comă şi le-a spus medicilor că acesta s-ar fi înecat când îi făcea baie.

"Aceasta le-ar fi declarat cadrelor medicale că ar fi lăsat-o nesupravegheată pe minoră pentru aproximativ 3 minute în cada cu apa, iar când a revenit a găsit copilul inconștient", a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Urmele unor suferințe crunte, pe trupul firav al fetiţei de nici 2 anișori

Când cadrele medicale au început resuscitarea au găsit pe corpul firav al fetiţei de nici 2 anișori urmele unor suferinţe crunte.

"Are nişte urme mai vechi, bănui că a fost maltratată. Medicii au întrebat unde a trăit copilul ăsta. După părerea mea ei cred că nu de la căzătură in cadă a ajuns așa", spune Gina Ifrim, matuşa fetiței.

Pe corpul copilului erau şi urme de muşcături pe care mama a recunoscut că le-a făcut. A spus că ar fi încercat astfel să îşi facă fetiţa să reacţioneze când a găsit-o inconştientă în cadă. Acum anchetatorii au dispus efectuarea necropsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » A murit copila de 2 anișori adusă în comă la spitalul Sf. Maria din Iaşi. Mama este principala suspectă