Antena Meniu Search
x

Update "Tati, m-a luat de gât, mi-a dat două palme. Am crezut că o să mor". Mărturia cutremurătoare a copilului bătut de o profesoară din Argeş în timpul orei

Acuzații grave la o școală din Sălătrucu, judeţul Argeș! Un elev de 12 ani a ajuns la spital după ce profesoara acestuia l-ar fi lovit de mai multe ori. Părinţii băiatului au fost cei care au sunat ambulanţa când elevul a venit de la şcoală şi a acuzat că se simte rău. Poliţia a deschis o anchetă, iar Inspectoratul Școlar a cerut și o cercetare disciplinară. Vă avertizăm urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 29.09.2023, 09:22

Vezi și

Incidentul ar fi avut loc la ora de Educaţie Socială, la clasa a şaptea. Băiatul s-ar fi aplecat să îşi ia de jos un pix, iar o colegă i-a făcut o glumă. Profesoara s-a enervat și i-a acuzat că ii deranjează ora. Ce s-a întâmplat apoi, are mai multe variante. Copilul a spus că profesoara l-ar fi luat în spatele clasei şi l-ar fi lovit cu pumnul. Cadrul didactic neagă acuzaţiile. 

Copil a ajuns cu ambulanţa la spital după ore

Tache Cristian, directorul şcolii: Doamna recunoaşte că a fost o altercaţie. Nicidecum cum susţin părţile vătămate. Ar fi luat după cap, gât pe elev şi l-a pus în bancă pentru că între cei doi ar fi existat o altercaţie 

Însă totul s-a aflat când mama a venit să îl ia pe băiat de la şcoală. El a spus că a fost lovit, iar colegii au confirmat. Părinţii au anuţat poliţia. Iar o oră mai târziu, au cerut ajutor medical. Băiatul a fost dus la spitalul din Curtea de Arges şi apoi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. 

Florin Mutu, tatăl copilului: Mi-a spus: tati, m-a luat de gât, mi-a dat două palme. M-a luat de gât, târându-mă în ultima bancă, şi acolo mi-a aplicat nişte lovituri după cap. Cu o mână mă ţinea de cap şi cu una îmi dădea după cap. Am crezut că o să mor, aşa îmi spunea copilul. Am crezut că nu o să mai scap din loviturile ei. Lovea foarte repede şi foarte tare. În urma investigaţiilor, copilul prezintă urme de lovire la cervicală şi cervicala inflamată.

Profesoara neagă acuzaţiile şi nu a comentat incidentul

Profesoara a fost audiată de politişti. Deocamdată, nu va mai preda aşa că elevi din două şcoli au rămas fără profesor la ore.

Tache Cristian, directorul şcolii: Astăzi nu a intrat la ore pentru că în lege este trecut că profesorii care au agresat elevi nu participă la ore pe perioada desfăşurării anchetei 

Profesoara a fost contactrată pentru un punct de vedere, însă nu a răspuns. A fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Tati, m-a luat de gât, mi-a dat două palme. Am crezut că o să mor". Mărturia cutremurătoare a copilului bătut de o profesoară din Argeş în timpul orei