Antena Meniu Search
x

Tavan prăbușit peste elevii unui liceu din Buzău, în timpul tezei la Geografie. Două fete au fost rănite, copiii au fost evacuaţi

Panică, în această dimineaţă, printre elevii Liceului Tehnologic „Meserii și Servicii” din Buzău, după ce tavanul s-a prăbuşit peste bănci.

Două eleve au fost atinse ușor de panourile căzute
Tavan prăbușit peste elevii unui liceu din Buzău, în timpul tezei la geografie. Două fete au fost rănite, copiii au fost evacuaţi - reporterbuzoian.ro

Panică, în această dimineaţă, printre elevii Liceului Tehnologic „Meserii și Servicii” din Buzău, după ce tavanul s-a prăbuşit peste bănci.

Incidentul a avut loc în jurul orei 9:00, în timp ce elevii clasei a XII-a dădeau teza la Geografie. 

La un moment dat, spun ei, au auzit cum se crapă efectiv tavanul, după care plăcile din polistiren și o parte din structură s-au prăbușit peste bănci.

Potrivit reporterbuzoian.ro, tavanul s-ar fi prăbuşit din cauza unui videoproiector. 

Eleve rănite de tavanul prăbuşit

Două eleve au fost atinse ușor de panourile căzute, însă nu s-a impus intervenția ambulanței.

Teza a fost întreruptă, iar elevii au fost evacuați.

Potrivit celor de reporterbuzoian.ro, elevii peste care s-a prăbușit tavanul provin de la Liceul Tehnologic „Costin Nenițescu”. 

Începând din luna octombrie, ei au fost mutați să învețe alături de elevii Liceului Nr.8, după ce sediul lor de pe Transilvaniei a fost preluat de Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tavan prăbușit peste elevii unui liceu din Buzău, în timpul tezei la Geografie. Două fete au fost rănite, copiii au fost evacuaţi