Taximetrist din Brăila, în stare gravă la spital după ce a fost spulberat pe trotuar de o maşină scăpată de sub control

De Redactia Observator.
Publicat: 19.06.2019, 13:27.
Actualizat: 19.06.2019, 15:01

Un taximetrist din Brăila a ajuns în stare gravă la spital după ce a coborât din maşină să-şi cumpere o cafea. Tânărul de 28 de ani a fost spulberat pe trotuar, într-o staţie de autobuz, de un alt autoturism scăpat de sub control.

Un taximetrist din Brăila a ajuns în stare gravă la spital după ce a coborât din maşină să-şi cumpere o cafea. Tânărul de 28 de ani a fost spulberat pe trotuar, într-o staţie de autobuz, de un alt autoturism scăpat de sub control. După accident şoferul vinovat a fugit. S-a predat însă, câteva ore mai târziu, la Poliţie.

Cele două persoane erau într-o maşină care tocmai spulberase un bărbat pe trotuar. Una dintre ele era la volan, iar cealaltă - pasager. În timp ce fugarii încercau să-şi facă pierdute urmele, victima a ajuns la spitalul din Brăila, de unde a fost ulterior transferată la Galaţi.

Dr. Ionut Banesanu - purtator de cuvânt, Spitalul de Urgenta Galati: Starea este foarte grava, este intubat si ventilat mecanic, prognosticul foarte rezervat. Cel mai important e traumatismul crainian care pune viata in pericol

Totul s-a întâmplat în apropierea unei staţii de autobuz. Bărbatul rănit, taximetrist, oprise acolo într-o pauză pentru a-şi lua o cafea. Impactul a fost atât de puternic, încât maşina a distrus şi casa de bilete şi s-a oprit într-un stâlp.

Câteva ore mai târziu, şoferul căutat s-a predat la o secţie de poliţie din Brăila.

Laura Belciugan - IPJ Braila: Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultand ca avea o imbibatie alcoolica de 0,04 mg per litru. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul a spus că regretă ce s-a întâmplat şi a explicat că a fugit pentru că s-a speriat. A fost reţinut însă pentru 24 de ore, iar procurorul va hotărî astăzi dacă va cere instanţei arestarea preventivă. Celălalt individ este în continuare căutat de poliţişti.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.