Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Taximetrist înjunghiat de client, la Timişoara. După ce l-a tâlhărit, l-a lovit în spate cu un cuţit

Un taximetrist din Timişoara a trecut prin momente cumplite, noaptea trecută, după ce clientul pe care-l luase cu maşina l-a înjunghiat.

de Redactia Observator

la 17.10.2018 , 08:17

Taximetrist înjunghiat de client, la Timişoara. După ce l-a tâlhărit, l-a lovit în spate cu un cuţit Taximetrist înjunghiat de client, la Timişoara. După ce l-a tâlhărit, l-a lovit în spate cu un cuţit - Imagine ilustrativă

Un taximetrist din Timişoara a trecut prin momente cumplite, noaptea trecută, după ce clientul pe care-l luase cu maşina l-a înjunghiat.

Alerta a fost dată în jurul orei 1.30, chiar de victimă, care, după ce a scăpat din mâinile atacatorului, şi-a anunţat colegii prin staţie.

”M-am ocupat de la Gara Nord Timișoara cu un client ocazional, de vreo 22 – 23 ani. M-a rugat să-l duc pe strada Pepinerei numărul patru, în Calea Girocului. Când am intrat pe Pepinierei a început să mă lovească din spate cu un cuțit sau un obiect ascuțit. 

Articolul continuă după reclamă

Am încercat să-l prind, dar nu am reușit. Tot mă lovea în spate și spunea "cazi, cazi". Am avut noroc. La un moment dat, a trecut lama aproape de gât. Mi-a luat un portofel cu bani care era pe bancheta dreaptă față. Era și telefonul la încarcat. A luat doar portofelul. Mi s-a părut a fi drogat cât îi vedeam ochii în oglindă. Îmi spunea că a băut foarte mult, dar nu mirosea deloc a alcool”, a declarat pentru pressalert.ro taximetristul.

Imediat după atac, șoferul și-a anunțat colegii prin stație și zeci de mașini au plecat spre acesta. Agresorul a reușit să se piardă printre blocurile din apropiere, fiind căutat de taximetriști în parcurile și străzile din apropiere. Fără succes. 

Din fericire, rănile provocate în spate și la mână nu îi pun taximetristului viața în pericol. Bărbatul a fost trasportat de o ambulanță pentru îngrijiri medicale. 

Polițiștii au început o anchetă, ridicând probe din mașina în care a avut atacul. Conform victimei, agresorul era înalt, avea o bluză de trening verde și pantaloni de trening albaștri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Taximetrist înjunghiat de client, la Timişoara. După ce l-a tâlhărit, l-a lovit în spate cu un cuţit