Antena Meniu Search
x

Taximetristul care a scos pistolul la clienţi a ajuns în faţa poliţiştilor. Coşmarul trăit de cuplul ameninţat

Taximetristul care a scos pistolul la un client a ajuns în faţa poliţiştilor. Bărbatul a dat explicaţii şi i s-a deschis dosar penal pentru ameninţări.

Vezi și

Bărbatul a dat explicaţii la Poliţia Aeroportului şi i s-a deschis dosar penal pentru ameninţări. Firma de taximetrie a întrerupt colaborarea cu el şi anunţa că va face demersuri să-l lase fără licenţă. Asta după ce ieri, individul a fost protagonistul unor scene halucinante la Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti. Şi-a înjurat clienţii şi a scos arma la ei.

Nu vorbim despre vestul sălbatic, ci de un incident deosebit de grav de la aeroportul Henri Coandă din Bucureşti. Iar protagoniştii nu sunt actori. Sunt doi clienţi şi un taximetrist. După o cursă de doar câţiva metri, oamenii au coborât cu scandal. Taximetristul a aruncat după ei cu paharul de cafea. Apoi a scos un pistol.

Un bărbat care se întorcea din concediu împreună cu soţia a vrut să-şi recupereze maşina de la un amic. Spune că nu a ştiut să-i spună taximetristului adresa exactă unde ar fi trebuit să ajungă. Apoi lucrurile au degenerat. S-a ajuns rapid la înjurături, iar clienţii au cerut să coboare. Dacă nu, au ameninţat se vor arunca din maşină. Abia atunci, taximetristul a oprit.

Bărbatul le-a aruncat bagajele în stradă, apoi a început să învârte un pistol, unul cu aer comprimat. După ce imaginile au devenit virale pe Facebook, individul a fost identificat şi adus la audieri, la Poliţia Aeroportului. Victima nu a depus încă plângere, dar spune că astăzi o va face. Deocamdată, compania de taximetrie cu care colabora bărbatul i-a reziliat contractul. Angajatorii au spus că "la interviu, şoferul nu le-a dezvăluit că ar avea şi veleităţi de pistolar."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Taximetristul care a scos pistolul la clienţi a ajuns în faţa poliţiştilor. Coşmarul trăit de cuplul ameninţat