Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tupeu fantastic pentru un taximetrist din Piteşti. Poliţia, nicio reacţie, deşi era lângă el (Video)

Un taximetrist din Piteşti a făcut o manevră incredibilă, chiar lângă maşina poliţiei. Şoferul a depăşit coloana pe linie dublă continuă, a intrat pe contrasens şi a făcut stânga, traversând tot bulevardul, fix sub ochii poliţiştilor

de Redactia Observator

la 07.08.2018 , 19:46

Şoferul a depăşit coloana pe linie dublă continuă, a intrat pe contrasens şi a făcut stânga Un taximetrist din Piteşti a făcut o manevră incredibilă, chiar lângă maşina poliţiei.

Un taximetrist din Piteşti a făcut o manevră incredibilă, chiar lângă maşina poliţiei.

Şoferul a depăşit coloana pe linie dublă continuă, a intrat pe contrasens şi a făcut stânga, traversând tot bulevardul, fix sub ochii poliţiştilor, care se aflau cu maşina doar la 1 metru distanţă de şoferul imprudent.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuşi, nicio reacţie. Taximetristul şi-a văzut de drum, iar la fel de netulburaţi au fost şi poliţiştii, care nu au încercat să-l oprească în vreun fel. Martorii spun că nici măcar nu l-au văzut pe taximetrist când a încărcat cel puţin 3 reguli dintr-un foc.

Imaginile au fost filmate de un alt participant la trafic, uluit de lipsa de reacţie a poliţiştilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Tupeu fantastic pentru un taximetrist din Piteşti. Poliţia, nicio reacţie, deşi era lângă el (Video)