Antena Meniu Search
x

Taximetrist bătut şi tâlhărit de clienți, în Alba

Cursă cu final şocant pentru un taximetrist din Alba. Bărbatul a fost bătut şi jefuit de clienţii pe care i-a luat în maşină.

de Redactia Observator

la 27.10.2020, 11:32

Vezi și
  • Cei doi tâlhari i-au furat tot ce avea la el, iar apoi au fugit.
  • Poliţiştii le-au dat însă de urmă şi i-au dus în spatele gratiilor.

Unul dintre tâlhari s-a urcat pe scaunul din dreapta. Celălalt. pe bancheta din spate. După aproximtaiv 15 kilometri, au ajuns la destinaţie, în satul Răchita.

Numai că, în loc să plătească cursa şi să coboare din maşină, cei doi indivizi l-au imobilizat pe taximetrist şi i-au furat portofelul, telefonul şi cheia de la maşină.

Agresorii au dat apoi bir cu fugiţii. Bărbatul atacat a reuşit să ajungă la casa unor localnici ca să ceară ajutor.

Luminita Prodan - purtator de cuvant IPJ Alba: In urma sesizarii faptei prin 112, politistii au demarat imediat activitatile de cercetare. Iar la scurt timp, cei doi banuiti de savarsirea faptei au fost identificati si retinuti.

Vestea a ajuns, imediat, la urechile colegilor de muncă ai taximetristului. Spun că în meseria lor, riscurile sunt ridicate. O ştiu cel mai bine femeile.

Taximetristă: Este foarte grea viata de taximetrist. Este foarte periculos ca nu stii pe cine duci in taxi.

Taximetrist: Este periculos fiindca intalnesti fel si fel de oameni. Nu stii cine se urca in masina, nu ai protectie la spate. Daca te duci in cursa externa, dispeceratul nu te mai aude. Iti ramane doar telefonul.

Cei doi indivizi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificat

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Taximetrist bătut şi tâlhărit de clienți, în Alba