Antena Meniu Search
x

Cinci dintre taximetriştii care au desfigurat cu răngi şi bâte un tânăr de 19 ani, la Galaţi, au fost identificaţi (Video)

Poliţia din Galaţi a indentificat cinci dintre taximetriştii care l-au bătut cu bestialitate pe tânărul de 19 ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Vezi și

Poliţia din Galaţi a indentificat cinci dintre taximetriştii care l-au bătut cu bestialitate pe tânărul de 19 ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aceştia vor fi cercetaţi în stare de libertate în ciuda atacului extrem de violent asupra băiatului.

În noaptea de 6 spre 7 aprilie, mai mulţi taximetrişti au rupt în bătaie un tânăr de 19 ani care, iniţial, avusese un conflict cu unul dintre agresori.

IPJ Galaţi a anunţat că au fost identificaţi cinci taximetrişti care ar fi participat la agresiune. Patru sunt acuzaţi că l-au bătut, iar unul că i-a sustras telefonul.

Cei cinci bărbaţi au vârste cuprinse între 24 şi 38 de ani şi sunt cercetaţi în stare de libertate.

Pe acelaşi subiect

Iniţial, a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere au fost extinse cercetările pentru furt şi distrugere.

Linşat de taximetrişti, de ziua lui

În seara de sâmbătă, 6 aprilie, Sebastian Robert Zaharia a organizat o petrecere de ziua sa, iar spre dimineaţă a chemat un taxi pentru a ajunge acasă.

Tânărul atacat recunoaşte că a trânit portierele de mai multe ori, ceea ce l-ar fi înfuriat pe taximetrist

La un moment dat, între taximetrist şi tânărul ar fi izbucnit un conflict spontan. Atunci, taximetristul ar fi cerut ajutorul colegilor săi, prin staţie.

Cel puţin zece şoferi au ajuns imediat unde se afla taxiul cu tânărul de 19 ani, şapte dintre ei năpustindu-se asupra lui Robert cu pumni, picioare, bâte şi rănci.

Atacul extrem de violent a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. 

În urma loviturilor, tânărul a ajuns la spital cu multiple traumatisme. Medicii au stabilit că pacientul are nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale după agresiunea suferită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cinci dintre taximetriştii care au desfigurat cu răngi şi bâte un tânăr de 19 ani, la Galaţi, au fost identificaţi (Video)