Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Te așteptam acasă, dar nu așa". Alex, un buzoian de 33 de ani, a murit la doar câteva zile după ce s-a plâns de dureri de cap. Doi băieţi vor creşte fără tatăl lor

S-a plâns de dureri de cap cumplite, dar nimeni nu se aştepta ca după doar câteva zile, Alexandru să plece pe drumul morţii pentru totdeauna.

de Monica Palade

la 28.08.2024 , 17:27

Buzoianul de 33 de ani credea că are cea mai fericită viaţă. S-a căsătorit cu femeia iubită şi a devenit tată de două ori.

A murit după ce s-a plâns de dureri de cap

La începutul verii, a fost cu toată familia în vacanţă şi totul părea să îşi urmeze cursul firesc. Până într-o zi, pe la jumătatea lui august, când a început să se plângă de dureri de cap insuportabile. Pe 23 august, Alexandru ajunge la UPU Buzău, unde medicii îi pun diagnosticul de meningo-encefalită și, fiind în stare gravă, îl trimit direct la un spital din Capitală. Alex a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“, iar pe 27 august a încetat din viață, scrie sansanews.ro.

Articolul continuă după reclamă

Acum doi băieţi vor creşte fără tatăl lor, fără eroul lor din viaţa reală. Vestea morţii i-a îndurerat pe apropiaţi, iar mesajele au curs pe reţelele de socializare. „Odihnă veşnică, Alex”, „Ne-ai distrus pe toți, asteptam sa te trezești, te așteptam acasă, dar nu așa…Să ai grijă de copilașii tăi de acolo de sus, ai scăpat de toate durerile acum…Dumnezeu să te ierte,unchiule!”

Pe acelaşi subiect

„Așteptăm telefonul tău să mă suni cum făceai de obicei Alex …Golul lăsat în urmă este infinit. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea putere”

„Dumnezeu să – l odihnească în pace și liniște sufleteasca!”

„ Dumnezeu să-l ierte!Păcat de tinerețea lui și de ce lasa în urma ,o durere imensa” „Dumnezeu să-l odihnească și de acolo de sus să-și protejeze familia”.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » "Te așteptam acasă, dar nu așa". Alex, un buzoian de 33 de ani, a murit la doar câteva zile după ce s-a plâns de dureri de cap. Doi băieţi vor creşte fără tatăl lor