Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Te trezeşti că-ţi dă în cap". Disperare într-un cartier din Baia Mare, în urma unor atacuri în stil mafiot. Mai multe maşini au fost incendiate sau sparte

Atacuri în serie, în stil mafiot, sunt anchetate de poliţiştii din Baia Mare. Mai multe maşini parcate au fost incendiate sau sparte în toiul nopţii. Autorii par să fie aceiaşi tineri, filmaţi de camerele de supraveghere, dar încă neidentificaţi de investigatori. Locatarii din zona unde au avut loc atacurile se tem să mai iasă din casă după căderea serii. Fac apel la Poliţie să rezolve mai repede cazurile.

de Redactia Observator

la 19.03.2023 , 19:25

Două incendii cu daună totală şi două puncte comune: focul a fost pus intenţionat, spun anchetatorii. Atacurile au avut loc la patru nopţi distanţă unul de celălalt. Primul a fost filmat de camerele de supraveghere, care le oferă indicii poliţiştilor.

Anchetatorii au derulat de zeci de ori imaginile cu doi indivizi care merg hotărâţi spre maşinile parcate. Aruncă ceva pe un automobil şi acesta se aprinde instanteneu. În secunda următoare, suspecţii fug. O alt cameră îi suprinde când dispar printre blocuri. 

Scenariul s-a repetat azi-noapte. De data aceasta, piromanii au lăsat în urmă un obiect care i-ar putea da rapid de gol - o brichetă. 

Vezi și

Sorin Fărcaș, proprietarul mașinii incendiate: M-au trezit vecinii azi-noapte, pe la 1, că arde maşina. Nu m-am certat cu nimeni, nu am avut treabă cu nimeni. Nu pot să-mi dau seama ce se întâmplă. 

Pe acelaşi subiect

Cornel Băbuț, purtător de cuvânt ISU Maramureș: Două echipaje de stingere-descarcerare au intervenit la un incendiu, la un autoturism, pe strada Păltinişului. Din păcate, autoturismul a ars în totalitate. 

Localnicii sunt disperaţi

Sergiu Man, locatar, păgubit anul trecut: Deja e a doua maşină aprinsă în decurs de o săptămână. Plus, sunt multe spargeri de maşini. Şi la mine, e anul de când s-a spart maşina. Şi nu numai la mine, au fost 4 maşini în noaptea respectivă, s-a văzut pe camere. Am trimis filmările şi la poliţie, de un an nu a făcut nimic. N-ai ce ieşi din casă, te trezeşti că-ţi dă în cap. 

Atacurile au avut loc într-un cartier de la marginea oraşului Baia Mare. Victimele dau vina pe nişte vecini dintr-o comunitate din apropiere. Ancheta pornită de poliţişti pentru distrugere şi incendiere va lămuri dacă bănuielile păgubiţilor se îndreaptă în direcţia bună. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » "Te trezeşti că-ţi dă în cap". Disperare într-un cartier din Baia Mare, în urma unor atacuri în stil mafiot. Mai multe maşini au fost incendiate sau sparte