Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Te voi purta în sufletul meu, copilul meu drag". Adrian a murit nevinovat la doar 19 ani pe scaunul din dreapta, după ce prietenul lui a pierdut controlul maşinii

S-a aflat la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Adrian a murit la doar 19 ani pe locul din dreapta al unui autoturism, după ce prietenul său, în vârstă de doar 23 de ani, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, izbindu-se în plin de o altă maşină care circula regulamentar.

de Monica Palade

la 24.01.2023, 10:52

Niciunul dintre cei doi tineri nu au avut nicio şansă. Cumplitul accident a avut loc pe Dealul Bitii, în afara localității Răbăgani, Bihor, duminică seara.

Adio şi rămas bun, prietene drag

Vestea morţii a fost un şoc pentru familia, colegii şi profesorii lui Adrian. Copilul, pasionat de sport, era elev în ultimul an la Liceul cu Program Sportiv Bihorul din Oradea. „Vestea dispariției fulgerătoare a elevului nostru, B. ADRIAN, clasa a XII-a A, ne-a îndurerat profund. Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe familiei îndoliate. ADI, vei rămâne mereu în sufletele noastre prin inocența chipului tău, altruismul, pasiunea pentru sport și buna dispoziție împărtășite celor din jur. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Conducerea și cadrele didactice - LPS „Bihorul” Oradea”, este mesajul pe pagina de Facebook a liceului orădean.

Şi apropiaţii au ţinut să transmită un mesaj emoţionant. „Te voi purta in sufletul meu,copilul meu drag! Dumnezeu să iti dea odihna veșnică”, „Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace! Multa putere și mângâiere celor din familie!”, „Off Isuse drag nu ne lăsa să ne pierdem mințile. Sunt prea mari durerile.imi aduc aminte parcă ieri la mine sau in brațele mele a început primii pași singur când era mic”, „Nu ne vine sa credem.. Off Doamne ce durere pentru întreaga familie.. cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima aceasta tragedie! Ne rugam pentru voi.. Domnul sa lase mângâierea Lui peste fiecare.. trăim cu nădejdea revederii intr-o zi pe marea de cristal”, „Sincere condoleanțe! Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun! Adișor ai lăsat în urmă un gol imens și o tristețe veșnică! Drum lin spre cer, să ne veghezi de sus! Multă mângâiere părinților și fratiorilor rămași îndurerați”, „Sincere cindoleante !! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ,iar pe voi sa va mangaie si sa va dea putere sa treceti peste aceasta grea incercare!!”, „Condoleante intregii familii.... nu pot sa cred ca asa ceva s-a intamplat.... A fost un copil superb... Dor de Adi”.

 „Mult, mult prea devreme, ma doare inima si sufletu imi este indurerat cand scriu acest mesaj , cuvintele sunt putine si sarace, ma rog pentru voi toti , sa fiti inatariti de Dumnezeu.”, „Drum lin către cer Adisor, Dumnezeu să-ți dea odihna veșnică și celor dragi mângâiere și putere!”, „Vai ce durere!! Ma rog sa fiți mângâiați!! Sincere condoleanțe”, „Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste marea incercare pe care o aveti ! Adio si ramas bun prietene drag nu te voi uita niciodata, vei ramane vesnic in sufletul meu si sa ne veghezi de acolo din cer”.

"Doamne ce trist... Doamne ce trist... El, săracul, a murit nevinovat pentru că celălalt în care a avut încredere, s-a dovedit un idiot iresponsabil... Lăsați-l pe Doamne, Doamne, și EDUCAȚI-VĂ COPIII.... Așa, preventiv...".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Te voi purta în sufletul meu, copilul meu drag". Adrian a murit nevinovat la doar 19 ani pe scaunul din dreapta, după ce prietenul lui a pierdut controlul maşinii