Antena Meniu Search
x

Video "Te-am iubit ca pe fratele meu". Șapte energizante l-au ucis pe Ionuț sub ochii prietenilor săi. Inima i s-a oprit înainte să își facă un tatuaj

Un tânăr de 23 de ani a fost ucis sub ochii prietenilor de energizante. Şapte băuse înainte să îşi facă un tatuaj. Inima i s-a oprit la Convenţia Internaţională a Tatuatorilor din Timişoara. L-au resuscitat prietenii, apoi medicii sosiţi la faţa locului, minute în şir. În zadar. Polițiștii au deschis acum o anchetă pentru moarte suspectă. 

de Redactia Observator

la 13.04.2024, 13:27

Vezi și

Vlad Tănăsescu, tatuator: Pur şi simplu, omul a făcut infarct. Avea zece tatuaje pe el, era de dimineaţă tatuat, şi, la un moment dat, şi-a dat pur şi simplu ochii peste cap şi dintr-o dată a făcut aşa.

Ionuţ avea 23 de ani şi era deja un împătimit al tatuajelor. Ieri venise la marele eveniment din Timişoara pentru a-şi completa colecţia. A stat câteva ore, aşteptând să îi vină rândul să-şi tatueze gamba. La un moment dat, şi-a pierdut cunoştinţa. La faţa locului au venit imediat echipele de salvare, care l-au resuscitat minute în şir, dar, din păcate nu a reuşit să-i salveze viaţa.

Martor: I s-a făcut rău şi a făcut stop cardiac. Eu sunt tatuator. În mod normal nu se întâmplă aşa ceva, de la tatuajul propriu zis. Posibil să fi luat ceva şi să nu fi spus tatuatorului.

Tânărul băuse aproximativ 7 energizante

Pe acelaşi subiect

Potrivit mai multor participanţi la festival, înainte să se tatueze, tânărul băuse aproximativ 7 energizante.

Martori: Am înţeles că nu a mâncat nimic. Şase energizante şi-au spus cuvântul. Dacă poate avea cumva şi ceva vreo afecţiune necunoscută. Dar nu trebuia să aibă vreo afecţiune necunoscută. Dacă bea zilnic sau des chestia asta, la un moment dat cedezi. Nu ştiu câţi am auzit că au murit de la energizante.

Polițiștii au deschis acum o anchetă pentru moarte suspectă.

Alexandra Petrovici, IPJ Timiș: Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Artistul care îl tatua pe Ionuţ era chiar un prieten

Artistul care îl tatua pe Ionuţ era chiar un prieten. El şi-a exprimat durerea pe un site de socializare: "Prietenul meu drag nu o să te uit niciodată, nu trebuia să fie aşa, te-am iubit ca pe fratele meu, o să îmi lipseşti extrem."

Băuturile energizante fac tot mai multe victime în rândul tinerilor. În urmă cu două luni, un copil de 13 ani din Bistriţa-Năsăud a murit pe terenul de fotbal după un antrenament. Băuse trei energizante, a început să aibă palpitaţii, după care inima i-a cedat. Studiile arată că excesul de energizante poate provoca reacţii adverse grave - de la dureri de cap şi insomnie, până la dificultăţi de respiraţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Te-am iubit ca pe fratele meu". Șapte energizante l-au ucis pe Ionuț sub ochii prietenilor săi. Inima i s-a oprit înainte să își facă un tatuaj