Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ţeapă de 100.000 de lei. Un dezvoltator imobiliar a păcălit mai multe persoane din Bistriţa-Năsăud că le construieşte case

Administratorul unei societăți din județul Bistrița a indus în eroare persoane cu care a încheiat contracte de prestări servicii, pentru construcția a trei imobile, case de locuit. Acesta nu a dus, însă, la îndeplinire constractul.

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 17:01

Ţeapă de 100.000 de lei. Un dezvoltator imobiliar a păcălit mai multe persoane din Bistriţa-Năsăud că le construieşte case Ţeapă de 100.000 de lei. Un dezvoltator imobiliar a păcălit mai multe persoane din Bistriţa-Năsăud că le construieşte case - Arhivă

În cadrul operațiunii Jupiter, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, miercuri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară pentru documentarea activității infracționale într-un dosar penal de natură economică.

Perchezițiile au fost efectuate în Bistrița și au vizat sediul unor persoane juridice și locuințele unor persoane fizice, bănuite de comiterea infracțiunii de înșelăciune, într-o cauză penală aflată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de 99.500 de lei

Articolul continuă după reclamă

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în perioada 2020-2021, administratorul unei societăți comerciale ar fi indus și menținut în eroare patru persoane cu care ar fi încheiat contracte de prestări servicii, pentru construcția a trei imobile, case de locuit.

Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de 99.500 de lei.

La percheziții au fost identificate și ridicate înscrisuri cu valoare probatorie și alte documente financiar-contabile, relevante pentru cauză. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud continuă cercetările în acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Evenimente » Ţeapă de 100.000 de lei. Un dezvoltator imobiliar a păcălit mai multe persoane din Bistriţa-Năsăud că le construieşte case