Antena Meniu Search
x

Video Telefonul preotului Visarion Alexa, expertizat de procurori. Sunt verificate mesajele pe care acesta le-a trimis victimelor sale

Preotul Visarion Alexa a ajuns din nou în această dimineaţă în faţa procurorilor. Aceştia au trecut la expertizarea telefonului preotului, după ce alte cinci femei au reclamat că au fost agresate sexual de acesta.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 27.09.2022, 16:50

Vezi și

Preotul a venit astăzi în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Înaltă Curte de Casație și Justiție, pentru a-i fi expertizat telefonul. Concret, procurorii au verificat mesajele pe care acestea le-ar fi trimis victimelor și au comparat conversațtiile din telefonul părintelui cu cele primite de la femeile care au depus plângeri.

Mai multe femei au făcut publice mesajele preotului

Asta în contextul în care tot mai multe femei, presupuse victime, aleg să publice pe rețelele de socializare conversațiile avute cu preotul. Dupăa mai bine de douăa ore, Visarion Alexa a părăsit clădirea Parchetului General. A fost așteptat de soție. 

Nici ea și nici preotul nu au dorit să stea de vorbă cu jurnaliștii. Mâine este o altă zi în care Visarion Alexa ajunge în fața polițiștilor, de aceasta dată pentru a semna controlul judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Telefonul preotului Visarion Alexa, expertizat de procurori. Sunt verificate mesajele pe care acesta le-a trimis victimelor sale