Antena Meniu Search
x

Televiziunile grupului Intact, creşteri semnificative de audienţă

Toamna se numără telespectatorii. Şi va fi o numărătoare lungă, dacă ar fi să ne luăm după semnele de peste an

Vezi și

Toamna se numără telespectatorii. Şi va fi o numărătoare lungă, dacă ar fi să ne luăm după semnele de peste an

În primele opt luni ale acestui an, televiziunile Intact au fost urmărite zilnic de peste zece milioane de români, în timpul zilei, şi de peste şapte milioane, în Prime-Time.

Antena 1 a avut o creştere de 3% pe durata întregii zile, comparativ cu anul trecut şi de 26% faţă de 2012. Şi în Prime-Time, numărul telespectatorilor care urmăresc programele Antena 1 este mai mare cu 5% faţă de 2013 şi cu 24% raportat la 2012.

Observatorul este una dintre emisiunile care i-au ţinut pe români în faţa micilor ecrane. Poftiţi pe la noi!, Splash!, Vedete la apă, Mireasă pentru fiul meu, Burlaciţa, Acces Direct, Te pui cu blondele şi Un show păcătos au fost de asemenea în topul românilor de la începutul anului şi până acum.

Antena 3 este în fruntea televiziunilor de ştiri. Ba mai mult, a înregistrat audienţe mai mari decât unele posturi generaliste, clasându-se între primele trei televiziuni din România.

Şi Antena Stars e lider, înregistrând cele mai mari creşteri de audienţă ale unui post TV, de la începutul anului. În prime time a crescut cu 38 la sută, faţă de 2012, iar în timpul zilei postul are un public cu 90 la sută mai numeros decât acum doi ani.

Televiziunile Grupului Intact au pregătit pentru această toamnă o ofensivă fără precedent.

Vedetele Antena 3 vor continua să dezbată împreună cu cei mai importanţi actori din viaţa publică subiectele de interes naţional. În plus echipa "în premieră" se întoarce cu o serie nouă de materiale în exclusivitate. Iar la sfârşitul acestei luni va merge la New York, la gala de decernare a premiilor Emmy.

Antena 1 a pregătit pentru noul sezon şase producţii extraordinare. Două formate noi: Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor şi Dansează printre vise alături de emisiunile pe care le îndrăgiţi deja: Next Star, X Factor, Te cunosc de undeva şi Serviciul Român de Comedie fac parte din grila de toamnă a postului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Televiziunile grupului Intact, creşteri semnificative de audienţă