Antena Meniu Search
x

Tentat cu fotografii nud, un bihorean a rămas fără cei 11.000 lei pe care îi avea în cont. Acum, îi e jenă să meargă şi în instanţă

A crezut că va avea parte de câteva fotografii nud cu muza Valentina, o hunedoreancă care şi-a deschis cont pe platforma Only Fans.

de Redactia Observator

la 16.02.2024, 16:37

Tentat cu fotografii nud, un bihorean a rămas fără cei 11.000 lei pe care îi avea în cont. Acum, îi e jenă să meargă şi în instanţă - Shutterstock

Tânăra i-a cerut 700 de lei pentru a avea parte de imaginile exclusive. Cum însă bihoreanul nu ştia să trimită bani, femeia s-a oferit să îi arate ea.

A plătit scump naivitatea 

Doar că bihoreanul a comis greşeala vieţii sale. I-a trimis Valentinei fotografii cu cartea de identitate, cu cardul, iar apoi şi parola. Aşa că în scurt timp, bărbatul s-a trezit fără cei 11.000 de lei pe care îi avea în cont.

În final, tânăra l-a şi blocat pe bihorean, care a rămas şi fără fotografii. Potrivit ebihoreanul, păcălitul a reclamat golirea contului bancar, fără să spună cum s-a întâmplat. Când anchetatorii au aflat, acesta a mărturisit că i-a fost jenă.

Ba chiar a precizat că nu are nicio pretenţie faţă de tânără, nici măcar nu vrea să i se recupereze banii şi să-l cheme cineva la proces, căci îşi asumă prostia făcută şi vrea doar să uite de ea. Însă, în cazul operaţiunilor financiare frauduloase, nu e prevăzută posibilitatea ca victimele să-şi retragă plângerea, prin urmare omul rămâne parte vătămată și instanţa îl poate cita pentru audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tentat cu fotografii nud, un bihorean a rămas fără cei 11.000 lei pe care îi avea în cont. Acum, îi e jenă să meargă şi în instanţă