Antena Meniu Search
x

Video Tentativă de omor în Piteşti: doi bărbaţi au fost tăiaţi pe faţă de un individ cu probleme psihice, în faţa unui bar din oraş

Incident şocant în afara unui bar din Piteşti. Un bărbat de 64 de ani, cunoscut cu probleme medicale, ar fi agresat, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, doi bărbați, de 69 de ani, respectiv de 50 de ani, în timp ce se aflau într-un bar, anunță Poliția Argeș, potrivit Mediafax. Din primele informaţii, una dintre victime este un jandarm, care ar fi tăiat la ureche. Cealaltă victimă, bărbatul de 69 de ani, are tăieturi pe toată faţa.

de Redactia Observator

la 19.11.2022, 17:59

Vezi și

Agresorul ar fi o persoană bolnavă psihic, cu acte pentru multiple internări. 

Din verificările preliminare s-a stabilit că agresorul ar fi tăiat la nivelul feței pe bărbatul de 69 de ani, respectiv la nivelul urechii pe bărbatul de 50 de ani.

Agresorul a fost prins în apropierea locului unde a avut loc agresiunea, de către un echipaj de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești.

Autorităţile ajunse la faţa locului l-au încătuşat pe agresor

Pe acelaşi subiect

Polițiștii l-au deposedat de cuțit pe bărbat și l-au imobilizat și încătușat, după care l-au condus la sediul poliției.

Cele două persoane care au suferit leziuni au fost preluate de echipaje medicale și transportate la spital.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tentativă de omor în Piteşti: doi bărbaţi au fost tăiaţi pe faţă de un individ cu probleme psihice, în faţa unui bar din oraş