Antena Meniu Search
x

Teribilism pe o şosea din Galaţi: Tânăr de 28 de ani a fost prins de poliţie drogat la volan cu metamfetamină

Un tânăr de 28 de ani din Galaţi a fost prins de poliţie drogat la volan, conducând prin localitate. Bărbatul a fost depistat sub influenţa metamfetaminei.

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 11:07

Un tânăr de 28 ani din este cercetat penal după ce a fost depistat la volan sub influenţa metamfetaminei, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci şi Secţiei 7 Poliţie Rurală Matca au depistat un bărbat cu vârsta de 28 de ani, din comuna Cudalbi, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive pe DJ 251B, în interiorul localităţii Cerţeşti, potrivit Agerpres.

La testarea cu aparatul "Drugtest", a fost indicat pozitiv la consumul de metamfetamină, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea prezenţei în organism a substanţelor psihoactive. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Teribilism pe o şosea din Galaţi: Tânăr de 28 de ani a fost prins de poliţie drogat la volan cu metamfetamină