Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Teroare pe Autostrada A1. Un bolid Porsche a semănat groază, după ce a început să şicaneze şoferii (Video)

Un bolid Porsche a semănat teroare pe Autostrada A1, în zona localităţii Sebeş. Şoferul, din motive încă necunoscute, a început să şicaneze şoferii în trafic, schimbând benzile fără să semnalizeze şi punând frână brusc. Riscul ca un accident grav să se petreacă a fost enorm.

de Redactia Observator

la 12.11.2018 , 17:58

Un Porsche a terorizat şoferii pe Autostradă Un bolid Porsche a semănat groază pe Autostrada A1 - Youtube

Un bolid Porsche a semănat teroare pe Autostrada A1, în zona localităţii Sebeş.

Şoferul, din motive încă necunoscute, a început să şicaneze şoferii în trafic, schimbând benzile fără să semnalizeze şi punând frână brusc. Riscul ca un accident grav să se petreacă a fost enorm.

Şoferul unui autoturism marca Porsche Cayenne, înmatriculat în județul Hunedoara, schimbă imprudent benzile și frânează brusc în fața unui alt autoturism.  Imaginile au fost publicate pe rețeaua de socializare Facebook de șoferul care a fost șicanat în trafic.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit acestuia, incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 16:15, pe Autostrada A1, la km 315, în apropiere de Sebeș. Acesta a explicat în comentarii că a apelat numărul unic pentru apeluri de urgență – 112 și s-a oprit la un ehipaj de poliție staționat.

Se pare că șoferul autoturismului Porsche care l-a șicanat în trafic nu a oprit la semnalul agenților, iar aceștia din urmă au pornit în urmărirea sa, precizează presa locală.

„Am sunat la 112, și am oprit la un echipaj staționat, a venit înapoi colegul contra sens și după aia a părăsit locul după ce polițiști l-au rugat să tragă la dreapta. Am rămas cu asta, mai aștept rezultatul din partea poliției. Am fost aproximativ la km 315 în jurul localității Sebeș. Din păcate o fugit băiatul noi am rămas cu plasticul din epolitest în mână și polițiștii au plecat în trombă după el”, a scris șoferul, pe rețeaua de socializare Facebook.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Teroare pe Autostrada A1. Un bolid Porsche a semănat groază, după ce a început să şicaneze şoferii (Video)