Antena Meniu Search
x

Video Un focşănean a intrat cu toporul într-un magazin şi a atacat clienţii cu spray lacrimogen. A fugit apoi acasă, a spart ţeava de gaze şi a încercat să dea foc

Au fost clipe de teroare în Focşani. Un individ a intrat cu toporul într-un magazin, a distrus tot ce i-a stat în cale şi i-a atacat pe clienţi cu un spray lacrimogen. S-a baricadat apoi în propria locuinţă, unde a spart țeava de gaze şi a vrut să arunce totul în aer. A fost prins într-un final de lupătătorii SAS, care l-au dus la secţie. 

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 08:46

Vezi și

Scandalul a început în jurul orei 17.00. Foc şi pară fără vreun motiv anume, individul a pus mâna pe un topor şi a ieşit pe stradă, unde a început să distrugă tot ce i-a ieşit în cale. Prima dată l-a deranjat... un magazin. Bărbatul a spart uşa şi a început să dea cu toporul în stânga şi dreapta, făcând praf mai multe standuri. 

L-au supărat şi clienţii

I se părea că oamenii se uită prea ciudat la el, aşa că a scos un spray lacrimogen şi a început să dea cu el la întâmplare, după care a provocat un incendiu. Speriaţi, oamenii  au sunat la 112, dar până la venirea forţelor de ordine, bărbatul s-a făcut nevăzut. În drumul spre casă a căşunat şi pe o maşină parcată, căreia i-a spart geamul de pe partea şoferului, dar şi luneta. 

Poliţiştii şi jandarmii l-au găsit baricadat în propria locuință, care se afla în apropiere. Şi cum nu făcuse suficient prăpăd pentru o zi, individul a spart ţeava de gaze cu toporul, după care a încercat să dea foc cu o brichetă, ameninţând că va arunca totul în aer.

Din fericire, bărbatul a fost oprit la timp de luptătorii SAS, care l-au încătuşat şi l-au dus la secţie. Bărbatul va fi internat la psihiatrie, unde va primi tratament de specialitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un focşănean a intrat cu toporul într-un magazin şi a atacat clienţii cu spray lacrimogen. A fugit apoi acasă, a spart ţeava de gaze şi a încercat să dea foc