Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Teroare pe străzile din Sectorul 4. 15 maşini au fost zgâriate, iar Poliţia Capitalei este în căutarea autorilor

15 mașini au fost zgâriate pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei, conform unui comunicat al Poliției Capitalei. Incidentul a fost anunțat pe 2 octombrie 2024, când polițiștiiau fost sesizați cu privire la daunele aduse autoturismelor.

de Redactia Observator

la 03.10.2024 , 12:03

Teroare pe străzile din Sectorul 4. 15 maşini au fost zgâriate, iar Poliţia Capitalei este în căutarea autorilor Teroare pe străzile din Sectorul 4. 15 maşini au fost zgâriate, iar Poliţia Capitalei este în căutarea autorilor - Shutterstock

La fața locului, autoritățile au confirmat că cele sesizate erau reale, descoperind un total de 15 mașini afectate.

În urma verificărilor, s-a constatat că mai multe dintre aceste mașini erau zgâriate, iar activitățile poliției continuă pentru identificarea și depistarea persoanelor suspectate de comiterea infracțiunii.

Cercetările sunt făcute de către polițiști din cadrul Secției 14 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Teroare pe străzile din Sectorul 4. 15 maşini au fost zgâriate, iar Poliţia Capitalei este în căutarea autorilor