Antena Meniu Search
x

Test poligraf pentru fratele Anamariei Suru, tânără ucisă în pădurea din Secu

Considerat a fi principalul suspect în cazul crimei din pădurea de la marginea localității Secu, Caraș-Severin, fratele Anamariei Suru, fata ucisă și abandonată, a cerut să fie supus testului poligraf.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 27.04.2019, 11:21

Considerat a fi principalul suspect în cazul crimei din pădurea de la marginea localității Secu, Caraș-Severin, fratele Anamariei Suru, fata ucisă și abandonată, a cerut să fie supus testului poligraf.

Călin Blidariu a intrat în atenția anchetatorilor, el fiind cel care a anunțat dispariția surorii sale la Poliție, după ce, în prealabil, a căutat-o pe tânără împreună cu iubita lui.

Totul s-a întâmplat joi, 18 aprilie, atunci când Anamaria Suru ar fi plecat de la casa fratelui său, cu mașina personală, la un magazin.

A fost ultima dată când a fost văzut în viață.

Pe acelaşi subiect

Trupul fără viață al Anei a fost găsit luni, 22 aprilie, într-o râpă de la marginea unui drum forestier din pădurea din localitatea Secu, județul Caraș-Severin, la aproximativ 3 kilometri de Reșița.

Anamaria a fost găsită moartă într-o pădure, la 3 kilometri de Reșița

Deși inițial anchetatorii nu au fost conviși că tânăra ar fi fost ucisă, mai ales că fratele ei i-a anunțat că fata ar fi spus că are de gând să își ia viața, necropsia efectuată de medicii legiști a arată că Anamaria Suru a fost ucisă cu bestialitate, fiind lovită de mai multe ori, atât în zona capului, cât și în abdomen.

Anamaria Suru venise în țară de câteva zile când a fost ucisă în pădure din Secu

Anamaria Suru locuia și lucra în Italia de mai mulți ani și avea numeroși prieteni

Fratele Anei, unul dintre suspecții oribilei crime din pădurea Secu

Pentru declarațiile date în fața anchetatorilor, la începutul anchetei, dar și pentru trecutul său extrem de violent, fratele Anei a devenit suspect în cazul de crimă.

Tânărul a cerut să fie supus unui test poligraf, iar polițiștii au arătat că acesta a trecut testul, răspunsurile lui fiind sincere.

Totuși, trecutul său violent pare să îl urmărească pe fratele tinerei ucisă fără milă în pădurea din Secu.

Potrivit unor surse, chiar în acest an, în luna martie, fratele Anei și-a bătut actuala iubită și chiar i-a rupt o mână, motiv pentru care are un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Fata chiar a cerut ordin de protecție, însă și-a retras cererea după câteva zile.

Mai mult, în anul 2004, o altă iubită a tânărului, Irina, o fată dintr-un centru de plasament, a murit după ce mașina în care se afla alături de iubit a fost cuprinsă de flăcări.

Tânărul a scăpat cu câteva răni ușoare, în timp ce Irina a murit carbonizată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Test poligraf pentru fratele Anamariei Suru, tânără ucisă în pădurea din Secu