Antena Meniu Search
x

Trupul fără viaţă al unei tinere din Reşiţa, descoperit în pădurea de lângă Secu, pe un drum forestier

Trupul fără viaţă al unei tinere din Reşiţa a fost descoperit în pădurea de lângă localitatea Secu, pe un drum forestier. Poliţiştii efectuează cercetări în privinţa împrejurărilor în care a avut loc decesul.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.04.2019, 16:13

Tânără de 29 de ani găsită moartă pe un drum forestier

Trupul fără viaţă al unei tinere din Reşiţa a fost descoperit în pădurea de lângă localitatea Secu, pe un drum forestier.

Poliţiştii efectuează cercetări în privinţa împrejurărilor în care a avut loc decesul.

Ea este tânăra găsită moartă în pădurea din Secu

Tânără de 29 de ani găsită moartă pe un drum forestier    

Procurorii din Caraş-Severin anchetează împrejurările în care a murit o tânără de 29 de ani, din Reşiţa, al cărei cadavru a fost găsit pe un drum forestier, la 3 kilometri în afara municipiului, spre localitatea Secu, informează caon.ro

"Cauza decesului urmează a fi stabilită cu ajutorul medicului legist din cadrul SJML Caraş-Severin. Organele de urmărire penală efectuează cercetări pentru lămurirea situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs decesul", informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Se pare că tânăra ar fi dispărut de la domiciliu de câteva zile, iar trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit cu o lovitură în zona capului. Mașina tinerei ar fi fost fost găsită în apropiere, precizează reper24.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Trupul fără viaţă al unei tinere din Reşiţa, descoperit în pădurea de lângă Secu, pe un drum forestier