Antena Meniu Search
x

Imagini cu mireasa Theodora Becali. Fata lui Gigi Becali prinsă în horă, în curtea vilei din Pipera (Video)

Alaiul cu fiica cea mare a lui Gigi Becali a plecat, în urmă cu puţin timp, spre biserca unde Theodora şi Mihai îşi vor uni destinele şi în faţa lui Dumnezeu.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.10.2019, 16:46

Alaiul cu fiica cea mare a lui Gigi Becali a plecat, în urmă cu puţin timp, spre biserca unde Theodora şi Mihai îşi vor uni destinele şi în faţa lui Dumnezeu.

După ce, ieri, mirii au strălucit la cununia civilă, astăzi, latifundiarul din Pipera îşi duce fata cea mare, pe Theodora, la altar. 

La orele prânzului, la vila din Pipera a sosit ginerele patronului FCSB.

În urmă cu puţin timp, mireasa împreună cu nuntaşii s-au prins în horă, în curte, după care întregul alai de nuntă va pleca spre biserică.

După ceremonia religioasă, urmează petrecerea cu sute de invitaţi, la Palatul Snagov, care a costat o jumătate de milion de euro.

Cine este ginerele lui Gigi Becali

Ginerele lui Gigi Becali este Mihai Theodor Mincu, un tânăr de 28 de ani.

Zis si „Prinţişorul din Dobroeşti", Mihai provine dintr-o familie respectată şi înstărită. 

El împreună cu Theodora formează un cuplu de câţiva ani.

Din fericire, mirele este pe placul socrului mic. În primăvară, Gigi Becali declara că e un tânăr înalt, aşa cum îi place lui.

"Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: „tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut". Dar am încredere că va face numai bine", declara în martie Gigi Becali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Imagini cu mireasa Theodora Becali. Fata lui Gigi Becali prinsă în horă, în curtea vilei din Pipera (Video)