Antena Meniu Search
x

TIFF 2021. Sergei Polunin a făcut spectacol la Cluj, în faţa a 2.000 de spectatori veniţi special să-l vadă

Festivalul Internaţional de Film Transilvania a continuat aseară la Cluj, iar cel mai aşteptat moment al ediţiei din acest an a avut loc la Castelul Banffy din Bonţida. Dansatorul ucrainean Sergei Polunin a făcut show în faţa celor 2.000 de spectatori veniţi special să îl vadă.

de Redactia Observator

la 30.07.2021, 13:22

Vezi și

Aflat pentru prima oara în România, Sergei Polunin, considerat cel mai talentat dansator al generației sale, a fost aşteptat de sute de oameni la Castelul Banffy. 

Tânără: Sper să fie o experienţă de neuitat! Are o carismă şi o energie aparte şi chiar el ca simplă persoană reuşeşte să te farmace. 

Publicul a tresărit la fiecare mişcare a balerinului, iar emoţia a fost amplificată şi de decorul spectaculos oferit de impresionantul castel. 

Spectatoare: Este un balerin recunoscut mondial, chiar dacă am bătut drumul şi ne-am grăbit să ajungem până la acest castel eu zic că o să merite.

Reporter: De unde veniţi? 

Spectatoare: De la Bucureşti. 

Tudor Giurgiu, director TIFF: Acest show pentru România e probabil similar cum au venit medalii, la vremea lui Michael Jacson în muzică şi alţi mari poeţi de operă la festinalul Enescu, eu cred că în timp se va dovedi că Polonin e unul dintre marii dansatori contemporani. 

TIFF continuă şi astăzi, iar în program este proiecţia filmului Dancer, un documentar despre viaţa lui Sergei Polunin. Evenimentul trebuia să aibă loc miercuri, dar a fost reprogramat, pentru că din cauza furtunii, avionul care trebuia să îl aducă pe dansator la Cluj, a aterizat la Timişoara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » TIFF 2021. Sergei Polunin a făcut spectacol la Cluj, în faţa a 2.000 de spectatori veniţi special să-l vadă