Antena Meniu Search
x

Update Tiger Woods, implicat într-un grav accident. Mașina în care se afla s-a răsturnat, a fost nevoie de echipaje de descarcerare

Faimosul jucător de golf Tiger Woods, în vârstă de 45 de ani, a fost implicat într-un grav accident de circulație, în districtul Los Angeles de pe Coasta de Vest a Statelor Unite. Acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 24.02.2021, 07:29

Accident Tiger Woods
Tiger Woods s-a răsturnat cu mașina - Associated Press | Zuma Press / Brian Rothmuller via Hepta
  • Tiger Woods s-a răsturnat cu mașina, în California
  • Sportiv a fost scos din autoturism de către pompieri
  • Nu a fost făcută publică gravitatea rănilor suferite

LIVE: Imagini filmate la scurt timp după producerea accidentului:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Update 22:20: Tiger Woods a suferit mai multe răni la picioare și a fost băgat în operație, la Harbor UCLA Medical Center, a precizat agentul său, Mark Steinberg, pentru Golf Digest.

Potrivit CNN, care citează departamentul șerifului, Tiger Woods era singur la volan, la momentul producerii accidentului. Mașina s-a răsturnat și a ieșit în afara carosabilului. Andy Scholes, reporter al televiziunii americane, a precizat că Woods are o istorie în ceea ce privește operațiile și a luat pentru multă vreme analgezice. În 2017, acesta a fost găsit pe marginea drumului, în mașină, dormind, după ce a luat prea multe pastile.

Dacă rănile suferite sunt mai severe decât s-a comunicat inițial, acesta ar putea fi sfârșitul unei cariere de excepție.

Tiger Woods participa la un turneu de golf

Tiger Woods se afla în zonă pentru a participa la un turneu de golf. El a mai fost implicat într-un accident de circulație, în Florida.

Poliția a început o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs impactul.

Woods este considerat a fi unul dintre cei mai buni jucători de golf din toate timpurile și unul dintre sportivii cu cel mare câștig provenit din sport.

Venitul său anual este apreciat la 100 milioane de dolari. Potrivit revistei "Forbes Magazine", el ar fi primul din lume care a câștigat în cariera de sportiv peste un miliard de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tiger Woods, implicat într-un grav accident. Mașina în care se afla s-a răsturnat, a fost nevoie de echipaje de descarcerare