Antena Meniu Search
x

Video Timişoara, primul oraş din România care a instituit carantina de noapte în weekend. Incidenţă de peste 4 la mia de locuitori pentru a treia zi consecutiv

Carantina de noapte se instituie în weekend la Timișoara, după ce incidența a sărit, pentru a treia zi consecutiv, de 4 la mia de locuitori.

de Redactia Observator

la 22.09.2021, 19:55

Vezi și

Conform Prefecturii Timiș, Timișoara, orașul Jimbolia și Dudeștii Noi, Giulvăz, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Pădureni, Sacoșu Turcesc și Parța au rata de infectare mai mare de 4 la mia de locuitori și mai mică de 7,5 la mie.

Localitățile Bucovăț și Moravița au rata de infectare mai mare de 7,5 la mia de locuitori.  Miercuri, județul Timiș a anunțat aproape 400 de cazuri COVID noi.

Rata de infectare la Timișoara a ajuns la 4,49 la mie. La o rată de infectare între 4 și 6 la mie, circulația în afara locuinței este interzisă în zilele de vineri, sâmbătă și duminică între orele 20.00 - 5.00, cu anumite excepții.

Carantină de weekend

Pe acelaşi subiect

Masca este obligatorie pe o rază de 25 de metri în jurul unor spații publice, precum piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spații comerciale sau spitale.

Magazinele por rămâne deschise, în weekend, între orele 5.00 - 18.00. În afara acestui interval este permisă doar livrarea la domiciliu.

Restaurantele și cafenelele sunt deschise între orele 5.00 - 20.00 până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu certificat COVID.

Bazinele de înot și sălile de fitness pot funcționa până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului.

Nunțile și botezurile sunt permise în interior pentru maxim 200 de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Timişoara, primul oraş din România care a instituit carantina de noapte în weekend. Incidenţă de peste 4 la mia de locuitori pentru a treia zi consecutiv