Antena Meniu Search
x

Video Tineri dați dispăruți, găsiți morți după trei zile în râul Bistrița. Au sărit cu mașina de pe drum, s-au prăbușit într-o râpă, apoi au plonjat în apă

Sfârşit dramatic pentru doi tineri din Bistriţa Năsăud. La trei zile după ce familiile au anunţat dispariţia lor, maşina în care erau a fost găsită scufundată în apele râului Bistriţa. Cei doi bărbați au fost, vineri seara, la o stână în vizită la tatăl unuia dintre ei. La întoarcere, au ieşit de pe drum şi s-au prăbuşit cu maşina într-o râpă, apoi în râu.

de Redactia Observator

la 26.09.2022, 14:21

Vezi și

Stop, stop. Trage un pic de roată. Trage, trage de roată, trage de roată. 

Misiunea echipelor de intervenţie a fost dificilă pentru că apa era destul de adâncă, iar curentul era foarte puternic. Cei doi erau dispăruţi de vineri.

M-am întâlnit cu fratele lui, am spus uite nu am luat legătura cu el deloc, a spus haideţi să mergem împreună să-l căutăm. 

Ce s-o fi întâmplat... i-a găsit în apă de vineri până azi, de pe râpa asta a căzut. I-a căutat şi nu i-a găsit, că era apa mare. 

Pe acelaşi subiect

Mihai Vodă, ISU Bistrița-Năsăud: S-a găsit o maşină, răsturnată, cu roţile în sus, cu posibil victime incarcerate. Am intervenit, am încercat să punem maşina pe roţi, în maşină se aflau două victime de sex masculin, decedate. 

Tinerii se întorceau de la o stână când au plonjat cu mașina în apele râului Bistrița

Bărbaţii se întorceau de la o stână, deţinută de tatăl şoferului. Un cioban din zonă a observat mașina căzută în apă și a dat alarma. Nimeni nu ştie cum au ajuns în apele răului. 

Conform primelor date oferite de poliţiştii din Bistriţa Năsăud, cei doi tineri au plonjat în apele învolburate ale Bistriţei de pe o râpă de circa 10 metri.

Soţia a fost acasă şi a auzit muzica şi a văzut faruri şi o maşină care mergea foarte tare şi am impresia că nu a mai putut să ia curba, a sărit efectiv peste drum şi a aterizat în apă. 

Consumau un pic de alcool ei din când în când, poate a fost o greşeală nu poţi să spui altceva. A fost o greşeală. Se întâmplă. 

Cauza exactă a decesului celor doi bărbaţi va fi stabilită la necropsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tineri dați dispăruți, găsiți morți după trei zile în râul Bistrița. Au sărit cu mașina de pe drum, s-au prăbușit într-o râpă, apoi au plonjat în apă