Antena Meniu Search
x

Tragedie în Mamaia, doi frați au murit înecați vineri după-amiaza

Doi frați s-au înecat în Mamaia, în după-amiaza zilei de vineri, în zona plajei Luna Beach. Paramedicii i-au resuscitat zeci de minute, însă eforturile au fost în zadar. Alături de ei se mai aflau doi tineri, care au fost salvați în timp util. Unul dintre aceștia a ajuns la spital.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 30.08.2019, 18:13

Doi frați s-au înecat în Mamaia, în după-amiaza zilei de vineri, în zona plajei Luna Beach. Paramedicii i-au resuscitat zeci de minute, însă eforturile au fost în zadar. Alături de ei se mai aflau doi tineri, care au fost salvați în timp util. Unul dintre aceștia a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.

Alarma s-a dat în jurul orei 15:45, atunci când patru tineri au fost dați dispăruți în zona plajei hotelului Rex.

La fața locului au intervenit imediat ambarcațiunea CBRN din punctul de salvare din mediul acvatic Portul Tomis, echipaje SMURD B, SMURD C și Șenilata Mamaia.

Doi frați au fost scoși din apă în stare critică, fiind resuscitați chiar pe plajă. Din nefericire, eforturile paramedicilor au fost în zadar. Unul dintre tineri a fost declarat decedat în jurul orei 17:20, iar al doilea o jumătate de oră mai târziu.

Tineri înecați Mamaia

Din primele informații, frații, din Cobadin, județul Constanța, aveau în jur de 17 ani și erau angajați la un restaurant.

Alți doi minori au fost salvați din mare în timp util. Unul dintre aceștia a fost transportat la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tragedie în Mamaia, doi frați au murit înecați vineri după-amiaza