Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tineri înjunghiaţi pe stradă, în Bacău, după o şicanare în trafic. Un martor a filmat scene dramatice: "Vorbeşte cu mama!"

Scandal uriaş în plină stradă, în Bacău. Trei tineri au fost înjunghiaţi şi au fost lăsaţi pe trotuar, într-o baltă de sânge. Deşi poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului, ambulanțele s-au lăsat așteptate, ceea ce a crescut şi mai mult tensiunea în rândul rudelor victimelor. Momentele de panică au fost filmate de un martor. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional. 

de Clara Mihociu

la 02.09.2024 , 14:02

- Măi, oameni buni, măi! Măi, oameni buni!

- E pe drum salvarea! E pe drum! Am sunat noi!

- Vorbeşte cu mama! 

Vezi și

- Nu mai pot! Vine ambulanţa aia o dată?

Pe acelaşi subiect

- De unde vine, mă? De la gară?

- L-a tăiat la gât pe ăsta! Bă!

- Măi, oameni buni! Vine ambulanţa aia?! Sau nu mai vine?

- E pe drum, doamnă!

Tineri înjunghiaţi stradă, în Bacău, după o şicanare în trafic

Trei tineri au ajuns la spital, cu răni produse prin înjunghiere. Doi dintre ei au rămas internaţi pe secţia de Chirurgie şi unul la Chirurgie plastică. Sunt în stare stabilă şi vor pleca în curând acasă, spuneau medicii de la unitatea spitalicească.

Cei doi tineri şoferi, de 22 şi 25 de ani, s-ar fi şicanat mai întâi în trafic. În cele din urmă, după ce şi-au adresat injurii, au tras pe dreapta într-o staţie de autobuz, s-au luat la bătaie, iar în scurt timp s-au alăturat şi alte persoane, inclusiv mai mulţi minori.

Nimeni nu a fost reţinut deocamdată, după această bătaie generală din weekend, dar s-a deschis dosar penal pentru tentativă de omor şi loviri şi alte violenţe şi continuă cercetările.

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Tineri înjunghiaţi pe stradă, în Bacău, după o şicanare în trafic. Un martor a filmat scene dramatice: "Vorbeşte cu mama!"