Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tineri cu maşini de fiţe şi domnişoare elegante, puşi să măture munţii de coji de seminţe aruncate în parcurile din Galaţi (Video)

Zeci de tineri cu maşini de fiţe şi domnişoare îmbrăcate elegant au fost puşi să măture munţii de coji de seminţe pe care i-au făcut în parcurile din Galaţi.

de Redactia Observator

la 15.05.2018 , 16:30

Tineri cu maşini de fiţe şi domnişoare elegante, puşi să măture munţii de coji de seminţe Tineri cu maşini de fiţe şi domnişoare elegante, puşi să măture munţii de coji de seminţe - Observator

Zeci de tineri cu maşini de fiţe şi domnişoare îmbrăcate elegant au fost puşi să măture munţii de coji de seminţe pe care i-au făcut în parcurile din Galaţi.

Totul s-a întâmplat în cadrul unor acţiuni ale Poliţiei Locale în principalele locuri de agrement din Galaţi.

Articolul continuă după reclamă

Pe Faleza Dunării, în parcuri, în Grădina Botanică sau în Grădina Publică, poliţiştii locali i-au prins în flagrant pe tinerii care îşi petreceau timpul liber după ideea: 'cola, seminţe şi caterincă'.

Din nefericire pentru ei, poliţiştii locali i-au amendat şi i-au obligat să măture. În unele cazuri, amenzile au fost şi mai mari din cauza alcoolului consumat la... bordură.

În total, 80 de persoane au fost amendate, iar nota de plată din parcuri s-a ridicat la peste 6.000 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Tineri cu maşini de fiţe şi domnişoare elegante, puşi să măture munţii de coji de seminţe aruncate în parcurile din Galaţi (Video)