Antena Meniu Search
x

Iulian şi prietenul său de 24 de ani au murit pe loc în accidentul de pe Şoseaua Petricani din Bucureşti

Doi tineri au murit pe loc azi-noapte, în Capitală, după ce au intrat cu maşina într-un autobuz. Impactul a fost atât de violent, încât bolidul a fost aproape pulverizat. Autoturismul ar fi avut peste 100 de kilometri pe oră, cred cei care l-au văzut zdrobit, după impact.

Vezi și

Doi tineri au murit pe loc azi-noapte, în Capitală, după ce au intrat cu maşina într-un autobuz. Impactul a fost atât de violent, încât bolidul a fost aproape pulverizat. Autoturismul ar fi avut peste 100 de kilometri pe oră, cred cei care l-au văzut zdrobit, după impact. Mai mult, avea cauciucuri de vară, iar drumul era îngheţat.

Impactul cu autobuzul a fost atât de violent încât motorul maşinii în care se aflau cei doi tineri a sărit de sub capotă. Bucăţi din autoturism s-au împrăştiat peste tot.

Pompierii au reuşit să scoată trupul şoferului, după o oră. Tânărul de 31 de ani rămăsese prins în maşină după a intrat cu viteză într-o curbă pe şoseaua Petricani. N-a mai putut să stăpânească volanul şi s-a izbit de un autobuz, pe contrasens.

Poliţiştii nu au găsit nicio urmă de frânare. Maşina nu avea cauciucuri de iarnă. Iulian a murit pe loc. La fel şi prietenul său de 24 de ani. 

ANDRA ARSINTESCU, purtător de cuvânt Brigada Rutieră: Nu ar fi adaptat viteza la conditiile meteo, rutiere, a patruns pe contrasens si a lovit frontal un autobuz.

Pentru că era aproape miezul nopţii, în autobuz nu era decât şoferul care a ajuns la Spitalul Floreasca, rănit la cap şi la picioare. 

Şoseaua Petricani, care leagă Pipera de Colentina, este transformată de multe ori în pistă de curse, spun oamenii din zonă. Mai ales noapte şi mai ales că acum în apropiere s-a deschis şi autostrada a3.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Iulian şi prietenul său de 24 de ani au murit pe loc în accidentul de pe Şoseaua Petricani din Bucureşti