Antena Meniu Search
x

Video Tineri puşi pe distracţie, luaţi de val la Sunwaves. Petrecăreţii de pe litoral au fost prinşi cu droguri şi au ajuns la secţia de poliţie

Puşi pe distracţie, unii dintre tinerii care sunt zilele acestea pe litoral au fost luaţi de val! Mai mulţi petrecăreţi au fost prinşi cu droguri de risc şi mare risc asupra lor. Cei responsabili de controale i-au identificat şi încearcă să afle acum mai multe. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 28.04.2023, 13:29

Vezi și

Până în această dimineaţă la ora 8.00, 22 de tineri au fost prinşi de către poliţişti la festivalul de muzică electronică din staţiunea Mamaia. Însă, de dimineaţă şi până în momentul de faţă, alţi tineri au fost luaţi de către jandarmi, urcaţi în autospecială şi duşi la secţia de poliţie. Unii dintre ei au refuzat să fie percheziţionaţi.

Sunwaves se află la cea de-a 30-a ediţie

Sunwaves se află la cea de-a 30-a ediţie, una aniversară, spuneau organizatorii,. Tot ei aminteau faptul că, până pe data de 3 mai, aşadar vorbim despre cel mai lung festival de pe litoral, până pe 3 mai sunt aşteptaţi în nordul staţiunii Mamaia, 10.000 de participanţi. Dintre aceştia, 85% sunt străini, spun organizatorii, din ţări precum Canada, Polonia, Turcia, Columbia, Grecia, Olanda, Arabia Saudită, Israel şi multe altele.

La Costineşti deocamdată este linişte, tinerii s-au distrat până la răsărit, 40 de artişti au cântat non-stop noaptea trecută. Acum este liniştea de dinaintea furtunii. În jurul orei 15.00 se deschid din nou porţile festivalului, iar tinerii care acum sunt la terase sau pe plaje vor intra din nou la festival şi spun că sunt pregătiţi pentru încă o noapte de distracţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tineri puşi pe distracţie, luaţi de val la Sunwaves. Petrecăreţii de pe litoral au fost prinşi cu droguri şi au ajuns la secţia de poliţie