Antena Meniu Search
x

Video Beach Please 2023. Concertele ţin până miercuri: ce surprize îi aşteaptă pe tinerii veniţi pe litoral

Spectatorii sunt pe val acum la Costineşti. Festivalul de muzică trap şi hip-hop de acolo a început acum patru ore, iar distracţia nu se va opri până la răsărit. 40 de artişti vor mixa non-stop la noapte.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 27.04.2023, 19:40

Vezi și

Tinerii au intrat în atmosfera de festival. Multi au venit de dimineață, și-au luat brățările de acces și imediat ce s-au deschis porțile au intrat la festival. Unii au fost și anul trecut și spun că vor să repete experiența, alții au venit pentru prima dată și au mari așteptări. Așadar, s-a dat startul distracției la mare. Unele concerte țin până duminică, altele până luni și chiar până miercuri.

Dacă toată lumea bună a hip-hop-ului este la Costineşti, la Mamaia se dansează pe ritmuri de muzică electronică până pe 3 mai in Mamaia. Sunt foarte multe evenimente in această minivacanța: fie de muzica, fie gastronomice. Din Mamaia și până în Vamă Veche acolo unde sunt concerte rock. Urmează 5 sau chiar 7 zile de distracție pentru cei care și-au planificat vacanta la mare in aceasta perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Beach Please 2023. Concertele ţin până miercuri: ce surprize îi aşteaptă pe tinerii veniţi pe litoral