Antena Meniu Search
x

Video "Cântă artişti internaţionali, cei mai şmecheri". 50.000 de turişti, aşteptaţi la Sunwaves şi Beach Please 2023

Distracţia de 1 Mai a început deja pe litoral. Sunt în plină desfăşurare cele două festivaluri de muzică din Mamaia şi Costineşti, la care sunt aşteptaţi 50.000 de spectatori. Până la distracţie, turiştii au avut de trecut, însă, eterna probă a aglomeraţiei de pe şosele.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 27.04.2023, 19:28

Vezi și

Staţiunea Costineşti s-a trezit la viaţă astăzi. Încă de dimineaţă a fost ca un furnicar de oameni. Tinerii care şi-au luat bilete la festivalul Beach Please au fost nerăbdători să se cazeze şi să facă o plimbare pe plajă. Acolo au dat, însă, de poliţiştii, care le-au făcut instructajul. 40.000 de spectatori sunt aşteptaţi zi la festivalul de trap şi hip hop de la Costineşti. Fanii acestor genuri muzicale au venit de la mare distanţă. Unii au străbătut 700 de kilometri ca să ajungă de 1 mai la mare.

La Sunwaves, în Mamaia, vor fi 10.000 de oameni în public

"Am venit să ne distrăm pe bune. Sunt de alaltăieri aici", spune un tânăr. "Anul ăsta am venit că mi se pare cel mai tare festival. Cântă artişti internaţionali, cei mai mari, cei mai şmecheri", spune un altul. Artiştii au venit şi ei să vadă scenele şi să intre în atmosfera de petrecere. "Sunt mulţi oameni aici care o să vină în zilele astea, e o atmosferă frumoasă şi este singurul festival care are atât de mulţi artişti de hip hop", a declarat Puya.

La Sunwaves, în Mamaia, vor fi 10.000 de oameni în public. Majoritatea, străini, care vin an de an din Marea Britanie, Polonia şi Olanda să danseze pe ritmurile DJ-ilor preferaţi. Turiştii au ajuns, însă, greu în nordul litoralului. Turiştii care intră astăzi în staţiunea Mamaia de pe centura oraşului trebuie să se înarmeze cu răbdare. Aici sunt lucrări şi se circulă bară la bară.

Nici traseul prin Lumina şi Ovidiu nu este mai bun. Podul dintre aceste localităţi este în reparaţii de trei luni. Astăzi, cozile de maşini s-au întins pe trei kilometri în zonă. Nici când au ajuns la destinaţie turiştii nu au scăpat de haos. În staţiunea Mamaia din cauza lucrărilor care au loc pe ambele sensuri, în unele porţiuni, cum este şi aici, traficul este resctricţionat pe o singură bandă. În Constanţa este şi mai rău. Oraşul este un şantier - de doi ani a început reparaţia străzilor şi a reţelei de termoficare, iar lucrările încă nu sunt gata.

Cele mai afectate zone sunt bulevardul care străbate Constanţa şi leagă gara de Mamaia şi în artera comercială din centrul oraşului. În sudul litoralului traficul a fost mai lejer. Doar la Tuzla se circulă pe o porţiune de 100 de metri pe o singură bandă, pentru că se montează conducte de gaze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Cântă artişti internaţionali, cei mai şmecheri". 50.000 de turişti, aşteptaţi la Sunwaves şi Beach Please 2023