Antena Meniu Search
x

Tineri români au donat viziere pentru medici, managerii de spitale le țin încuiate: "M-a sunat plângând"

Mai mulți tineri români au donat viziere pentru medici, dar managerii de spitale le țin încuiate: "M-a sunat plângând", spune mama unuia dintre donatori.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.04.2020, 11:04

Tineri români au donat viziere pentru medici, managerii de spitale le țin încuiate: "M-a sunat plângând"
Fotografie cu caracter ilustrativ - Facebook

Mai mulți tineri români au donat viziere pentru medici, dar managerii de spitale le țin încuiate: "M-a sunat plângând", spune mama unuia dintre donatori.

E criză de materiale sanitare în spitalele din România și cadrele medicale nu au protecție împotriva epidemiei de coronavirus. Tot mai mulți români produc viziere, combinezoane sau măști și le donează spitalelor. E și situația unui grup de ingineri școliți în străinătate, care nu și-au găsit loc de muncă în țară, dar care au produs o vizieră și au donat-o mai mltor spitale.

Numai că, spune mama uneia dintre tinerele implicate în proiect, vizierele donate stau sub cheie, managerii de spitale nu le-au distribuit cadrelor medicale.

"Iata ca nu coronavirusul ne omoara, cat ne omoara hotia, avaritia, nesimtirea: Toata lumea striga dupa echipament de protectie acum !

Pe acelaşi subiect

Fiica mea a terminat inginerie medicala, master in genetica si doctorat in cercetare in Anglia, s-a intors in Romania si nu si-a gasit loc de munca potrivit studiilor , asa ca, a lucrat la proiecte pentru industria auto.

Acum doua saptamani, a initiat un proiect de confectionare aparatura medicala de protectie pentru personalul medical care este expus contaminarii, impreuna cu alti 4 ingineri, colegi de ai ei, au cumparat materiale si au donat viziere mai multor spitale.

Alaltaieri, m-a sunat plangand si mi-a zis ca o suna medicii ca nu primesc viziere pentru ca unii manageri le tin sub cheie. Noi nu ne mai facem bine!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cand auzi ca unii doneaza si altii fura si recomercializeaza produse vitale pentru personalul medical (manusi, dezinfectati, masti,) ma intreb daca noi, ca popor mai avem vreo sansa sa ne revenim ?", a scris pe Facebook Julia Preda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tineri români au donat viziere pentru medici, managerii de spitale le țin încuiate: "M-a sunat plângând"