Antena Meniu Search
x

O mamă de gemeni, perfect sănătoasă, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, în Marea Britanie

O femeie de 48 de ani, perfect sănătoasă, a murit după ce a fost infectată cu coronavirus. Caroline Saunby, din Marea Britanie, era mama a doi băieți gemeni în vârstă de 6 ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.04.2020, 11:03

Caroline Saunby a murit după ce s-a infectat cu coronavirus
O mamă de gemeni, perfect sănătoasă, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, în Marea Britanie - Facebook

O femeie de 48 de ani, perfect sănătoasă, a murit după ce a fost infectată cu coronavirus. Caroline Saunby, din Marea Britanie, era mama a doi băieți gemeni în vârstă de 6 ani.

Caroline s-a stins duminică, 29 martie, la trei zile după primele simptome.

A început să se simtă rău de joi. 

Din declarațiile familiei, se pare că britanica făcea eforturi mari să respire, totul culminând când Caroline s-a prăbușit în casă, scrie Daily Mail.

A fost dusă de urgență la Spitalul Universitar James Cook din Middlesbrough, însă nu a mai putut fi salvată.

Femeia a lăsat în urma ei pe cei doi fii gemeni, Joseph și Elliot, dar și pe soțul îndurerat, Vic.

"Când vor începe oamenii să ia acest virus în serios?"

Devastată, sora ei geamănă, Sarah Jarvis, a transmis un mesaj cutremurător pe Facebook, avertizând oamenii să ia în serios amenințarea coronavirusului și să respecte toate restricțiile impuse de autorități.

"Viețile noastre au fost distruse pentru totdeauna de acest virus oribil pe care oamenii încă nu îl iau în serios. Caroline avea 48 de ani, era sănătoasă, fără alte probleme medicale.

A fost luată de lângă noi în patru zile. Când vor începe oamenii să ia acest virus în serios?", a scris Sarah pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sora lui Caroline a mai spus că întreaga familie este izolată, din cauza măsurilor de siguranță: "Nu îi putem consola nici pe băieți, nici pe părinții noștri, nu putem organiza o înmormântare cum se cuvine. Asta e realitatea nedreaptă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » O mamă de gemeni, perfect sănătoasă, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, în Marea Britanie