Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video TIR cuprins de flăcări, pe un drum naţional din Bihor. Şoferul a scăpat ca prin minune, după ce a sărit din maşină înainte să fie înghiţit de flăcări

Şoferul unui TIR a scăpat cu viaţă, ca prin minune, după ce vehiculul pe care îl conducea s-a aprins în mers, pe un drum naţional din judeţul Bihor. Imediat ce a observat că începe să iasă fum şi foc, bărbatul a sărit din maşină, pentru a nu fi înghițit de flăcări. 

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 09:16

Norocul a făcut ca atunci, prin zonă să treacă un echipaj de pompieri paramedici, care se întorcea de la o altă intervenţie. Salvatorii i-au alertat pe colegii din Inspectoratul judeţean, iar până la sosirea acestora, au încercat să lichideze vâlvătaia cu stingătoarele din dotare. 

Până la sosirea pompierilor, întreaga cabina, dar și o parte din remorca TIR-ului s-au făcut scrum. După zeci de minute de luptă cu flăcările, pompierii au reuşit să stingă incendiul. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » TIR cuprins de flăcări, pe un drum naţional din Bihor. Şoferul a scăpat ca prin minune, după ce a sărit din maşină înainte să fie înghiţit de flăcări