Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Tot satul i-a plâns. E un gol care rămâne până îi astupă pământul". Familia din Alba care şi-a găsit sfâşitul pe Valea Oltului, condusă pe ultimul drum

de Monica Palade

la 26.08.2022, 10:17

Vezi și

S-a lăsat liniştea adâncă peste Săliştea. Trei suflete au fost conduse pe ultimul drum. Au fost unite şi dincolo de moarte de o iubire uriaşă care nu i-a putut despărţi. Acum trebuia să se bucure de mare şi de soare, dar au ajuns să îşi doarmă somnul de veci în pământ pentru totdeauna. Radu, 34 de ani, Adriana, 32 de ani, şi fiul lor, Andreas, un an şi trei luni, şi-au găsit sfârşitul în urma unui accident care a avut loc pe Valea Oltului, pe DN7. Mașina în care aceștia se aflau a intrat în coleziune frontală cu un TIR și s-a transformat într-un morman de fiare.

Au murit în drum spre mare

Cei trei nu au mai avut nicio şansă. Joi, întreaga suflare din Săliştea a vrut să îşi ia rămas bun de la ei. I-au condus în lacrimi şi în linişte spre cimitir. Doar rugăciunile preoţilor spărgeau tăcerea care i-a cuprins pe toţi. Peste trei săptămâni, cei doi urmau să îşi aniverseze trei ani de la căsătorie. Venirea pe lume a lui Andreas a fost ca o binecuvântare pentru ei. Dar totul s-a năruit într-o clipă.

„Au fost nişte tineri foarte cumsecade, cuminţi, la casa lor, drăgălaşi. Toată lumea, tot satul i-a plâns şi le pare rău de ei”. „Dumnezeu să îi ierte şi să-i odihnească şi la părinţi să le dea multă putere, dar e un gol care rămâne gol până îi astupă pământul şi pe părinţi. E un gol mare că nu mai ai pe nimeni acasă. Nu mai strigă nimeni mamă, tată, bunică. E greu”, au declarat cu lacrimi în ochi oamenii din sat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Tot satul i-a plâns. E un gol care rămâne până îi astupă pământul". Familia din Alba care şi-a găsit sfâşitul pe Valea Oltului, condusă pe ultimul drum