Antena Meniu Search
x

Video Tradiţie nobilă de Crăciun, dusă mai departe de copiii din Sebeş de 17 ani. Vând sute de căsuţe de turtă dulce, apoi oferă banii celor nevoiaşi

S-au deghizat în ajutoarele Moşului, şi-au unit forţele, iar acum vor să facă fapte bune. Zeci de copii au participat la Târgul de Turtă Dulce, organizat în scop caritabil, la Sebeş. Micuţii au creat o mulţime de figurine dulci, pe care le-au scos cu mândrie la vânzare. Sumele obţinute vor fi donate copiilor bolnavi şi nevoiaşi.

de Redactia Observator

la 10.12.2023, 09:48

Vezi și

Colorate, frumos ambalate şi pregătite după reţete săseşti, figurinele de turtă dulce au fost centrul atenţiei. Cu banii pregătiţi, primii cumpărători şi-au umplut braţele cu cele mai deosebite dulciuri.

Căsuţele din turtă dulce au fost cele mai apreciate.

Vizitator: Am cumpărat patru bucăţi de căsuţe, nu am fost niciodată până anul acesta. Este foarte frumos. 

Vizitator: Am cumpărat trei căsuţe, doua mai mari, una mai micuţă. În primul rând am venit să susţin cauza. O cauză nobilă.

Pe acelaşi subiect

Sume record vândute anul acesta

Toţi banii strânşi vor merge către copiii nevoiaşi. În aceste condiţii, ajutoarele moşului au pus şi mult suflet. 

Fată: Cu drag şi spor, pentru o cauză nobilă. Şi cand venim aici la târg ne simţim foarte bine şi ni se umple inima de bucurie când ducem cadourile. 

Anamaria Dahinten, coordonator atelier: A fost un record. În doar câteva minute am vândut mai mult de 200 de căsuţe. Ne bucurăm că putem să facem un bine pentru alţi copii care au nevoie în această perioadă. 

Tradiţia evenimentului de la Sebeş datează de 17 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tradiţie nobilă de Crăciun, dusă mai departe de copiii din Sebeş de 17 ani. Vând sute de căsuţe de turtă dulce, apoi oferă banii celor nevoiaşi