Antena Meniu Search
x

Video Trafic de coșmar între stațiunile montane, în prag de Crăciun. Cum putem evita coloanele de mașini de pe Valea Prahovei

Au început şi nesfârşitele coloane de maşini spre munte, iar drumul spre Valea Prahovei este cu tradiţii când vine vorba de aglomeraţie. Nici între staţiuni n-o să fie mai bine, mai ales că există porțiuni unde se circulă pe o singură bandă și asta din cauza unor lucrări. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 24.12.2022, 10:31

Trafic de coșmar, între stațiuni. Valorile de trafic vor crește sâmbătă, pe sensul de urcare de la Ploiești spre Valea Prahovei și între stațiuni. La lacunele uriașe de infrastructură rutieră se adaugă și alte cauze, de exemplu o lucrare ce blochează o bandă, pe Drumul către Poiana Brașov și pe care autoritățile n-au putut-o încheia, înainte de începerea sezonului turistic de iarnă.

Cea mai importantă rută ocolitoare recomandată de polițiști pentru cei care vin dinspre București-Ploiești către munte este Drumul Național 1A din Ploiești către Vălenii de Munte, Cheia și Săcele. Ajungeți înapoi în Drumul Național 1, la intrare în Brașov. Între Săcele și Brașov, mai bine spus. Dintre cei care doresc să se apropie dinspre București către pensiunile din zona Bran, Moeciu, trebuie să știe că pot folosi Drumul Național 73 din Câmpulung, Fundata și Moeciu. Foarte important este că sunt lucrări pe șoseaua dinspre Brașov și Poiana Brașov.

Dacă nu dorim să trecem pe acolo, pentru că o singură bandă este funcțonală, putem urca în stațiunea Poiana Brașov prin Râșnov. Extrem de important și trebuie să ținem cont este faptul că sunt zone în țară, spre exemplu în Harghita, unde vizibilitatea este scăzută sub 200 m izolat, din cauza ceții și pe autostrada A3. Potrivit drumarilor, între București și Ploiești se circulă în condiții de carosabil parțial umed”, a transmis reporterul Observator, Claudiu Loghin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Trafic de coșmar între stațiunile montane, în prag de Crăciun. Cum putem evita coloanele de mașini de pe Valea Prahovei