Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Traficant de amfetamină din Mangalia, prins în flagrant de ofiţeri sub acoperire

Un tânăr de 30 de ani, din Mangalia, a fost prins în flagrant în timp ce vindea amfetamină. Traficantul a fost încătuşat de ofiţeri sub acoperire ai Poliţiei şi procurori DIICOT.

de Redactia Observator

la 13.12.2018 , 15:48

Un tânăr de 30 de ani, din Mangalia, a fost prins în flagrant în timp ce vindea amfetamină. Traficantul a fost încătuşat de ofiţeri sub acoperire ai Poliţiei şi procurori DIICOT.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, pe 12 decembrie, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au confiscat 250 de grame de amfetamină, în urma unei acţiuni de prindere în flagrant şi a trei percheziţii.

Cele trei descinderi domiciliare au fost efectuate în Mangalia, ocazie cu care anchetatorii au găsit 250 de grame de amfetamină, un drog din clasa narcoticelor de mare risc.

Articolul continuă după reclamă

"Din investigațiile polițiștilor a rezultat faptul că, în perioada 2017-2018, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Mangalia, ar fi oferit, spre comercializare, diferite cantități de amfetamină, pe raza municipiului Mangalia și în stațiunile din sudul litoralului", se arată în comunicatul Poliţiei.

Pe acelaşi subiect
Traficantul de droguri din Mangalia a fost prins în flagrant

Prins în flagrant în timp ce încerca să vândă drogurile, tânărul din Mangalia a fost încătuşat şi ulterior reţinut de procurorii DIICOT.

El a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, judecătorii stabilind că tânărul să îşi petreacă următoarele 30 de zile în arest.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Traficant de amfetamină din Mangalia, prins în flagrant de ofiţeri sub acoperire