Antena Meniu Search
x

Traficant de droguri, săltat dintr-un imobil din Capitală. Bărbatul de 36 de ani era condamnat la 5 ani şi 5 luni de închisoare

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, care fusese condamnat la cinci ani şi cinci luni de închisoare pentru trafic de droguri, a fost găsit de poliţiştii din Capitală într-un imobil din Sectorul 2. Bărbatul a fost încarcerat.

de Redactia Observator

la 01.08.2022, 14:39

maşină de poliţie
Bărbatul de 36 de ani era condamnat la 5 ani şi 5 luni de închisoare - Inquam Photos / George Calin

"Astăzi, 1 august a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de risc", a transmis Poliţia Capitalei.

Bărbatul era condamnat la 5 ani şi 5 luni de închisoare, pentru trafic de droguri

"În urma exploatării unor date şi informaţii, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au acţionat, la data menţionată, în vederea punerii în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, de 5 ani şi 5 luni, emis la data de 25 noiembrie 2021, de Tribunalul Bucureşti", se mai precizează în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Bărbatul a fost găsit şi imobilizat într-un imobil din Sectorul 2. Potrivit news.ro, acţiunea a beneficiat de sprijinul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. Bărbatul a fost încarcerat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Traficant de droguri, săltat dintr-un imobil din Capitală. Bărbatul de 36 de ani era condamnat la 5 ani şi 5 luni de închisoare