Antena Meniu Search
x

Traficant de migranţi dat în consemn la frontieră, după ce a fugit din sediul Poliţiei de Frontieră Timişoara, unde era audiat

Un sirian, despre care oamenii legii aveau informații că este implicat într-o rețea de trafic de migranți, a reușit să fugă chiar de sub nasul polițiștilor, în urmă cu câteva zile. Bărbatul a evadat din sediul Poliției de Frontieră Timișoara și de atunci este de negăsit.

de Redactia Observator

la 05.10.2023, 13:47

Traficant de migranţi dat în consemn la frontieră, după ce a fugit din sediul Poliţiei de Frontieră Timişoara, unde era audiat - Observator

Un traficant de migranţi, cetăţean sirian, a fost dat în consemn la frontieră, după ce a figit chiar din sediul Poliţiei de Frontieră Timişoara, în timpul unei pauze de audieri.

Polițiștii îl caută pe sirian de o săptămână

Poliţiştii de fronteră şi colegii lor de la Poliţia Naţională îl caută deja de aproape o săptămână, dar susţin că e chestiune de zile până când îl vor prinde. Incidentul a avut loc vinerea trecută. Poliţiştii de frontieră au descins într-o locuinţă din Timişoara de unde l-au ridicat pe cetăţeanul sirian, împreună cu un irakian, ambii suspecţi într-un dosar de trafic de migranţi.

Amândoi se aflau în sediul Poliţiei de Frontieră Timişoara când într-o pauză de audieri, în timp ce se afla pe hol, profitând de neatenţia celor care îi supravegheau, bărbatul a fugit. A traversat curtea instituţiei, apoi a sărit gardul şi s-a făcut nevăzut în trafic. Poliţiştii de frontieră au pornit imediat în căutarea fugarului şi au cerut şi ajutor la colegii lor de la Poliţia Naţională care au adus un câine de urmă special antrenat. Câinele i-a luat urma sirianului, însă la un moment dat urmele s-au oprit, semn că probabil bărbatul a urcat într-un mijloc de transport, potrivit News.ro.

Poliţiştii de frontieră spun că este o chestiune de zile până când îl vor prinde pe fugar, care este cercetat pentru trafic de migranţi şi sechestrare de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Traficant de migranţi dat în consemn la frontieră, după ce a fugit din sediul Poliţiei de Frontieră Timişoara, unde era audiat