Antena Meniu Search
x

Tragedie în Constanţa, în apropiere de Ciocârlia! O tânără a murit după ce s-a izbit cu maşina de un copac. Şoferul este în stare critică (Video dramatic)

Accident cumplit în Constanţa, între localitățile Ciocârlia de Sus şi Ciocârlia de Jos, unde un autoturism a intrat într-un copac de pe marginea drumului. 

Accident cumplit în Constanţa, între localitățile Ciocârlia de Sus şi Ciocârlia de Jos, unde un autoturism a intrat într-un copac de pe marginea drumului. O tânără de 35 de ani a murit, iar şoferul este în stare critică.

Tragedia s-a produs la miezul nopţii, în județul Constanța, pe DN3.

Purtătorul de cuvânt al ISU Constanța a declarat pentru presa locală că accidentul a avut loc între localitățile Ciocârlia de Sus si Ciocârlia de Jos.

În urma impactului, autoturismul, un Espero Daewoo, s-a zdrobit de un copac aflat pe marginea drumului. Au rezultat două victime, una decedată și una rănită.

ISU Dobrogea a intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bărbat de aproximativ 32 de ani este rănit și a fost transportat la spital, iar pasagerul din dreapta, o femeie de 35 de ani, a fost declarată decedată.

Poliția Rutieră a declanșat o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut tragicul eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Tragedie în Constanţa, în apropiere de Ciocârlia! O tânără a murit după ce s-a izbit cu maşina de un copac. Şoferul este în stare critică (Video dramatic)