Antena Meniu Search
x

Tragedie în Bihor, la Drăgăneşti! Doi tineri care urmau să se căsătorească, o fată de 25 de ani şi logodnicul ei de doar 23 de ani, au murit arşi de vii

Dramă în două familii din satul Drăgăneşti, judeţul Bihor. Noaptea trecută, doi tineri care urmau să se căsătorească au murit arşi de vii.

Dramă în două familii din satul Drăgăneşti, judeţul Bihor. Noaptea trecută, doi tineri care urmau să se căsătorească, o fată de 25 de ani şi logodnicul ei în vârstă de 23 de ani, au murit arşi de vii.

Potrivit unui comunicat al ISU Crişana, citat de presa locală, în jurul orei 01:40, părinţii fetei au sunat la 112, anunţând că locuinţa lor a fost cuprinsă de flăcări.

Când pompierii militari au ajuns, focul ardea violent la etajul casei şi la acoperiş.

"În urma acţiunii de căutare, pompierii militari au găsit în holul de la etajul locuinţei, două persoane carbonizate, respectiv fiica proprietarului în vârstă de 25 ani şi viitorul ginere, în vârstă de 23 ani", se arată în comunicatul ISU, citat de ebihoreanul.ro.

Tatăl fetei, şi el rănit în incendiu, a fost tratat de medici având arsuri de gradul I şi II la nivelul mâinilor şi al toracelui.

Potrivit pompierilor din Beiuş, care au intervenit la această tragedie, incendiul a fost cauzat de un coş de fum deteriorat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tragedie în Bihor, la Drăgăneşti! Doi tineri care urmau să se căsătorească, o fată de 25 de ani şi logodnicul ei de doar 23 de ani, au murit arşi de vii