Antena Meniu Search
x

Mistuit de dorul mamei sale naturale, fiul adoptiv al unei familii din Chitila a dat foc la casă în timp ce toată lumea dormea

Tragedie într-o familie din cartierul Chitila, în Capitală! Un tânăr de 38 de ani a murit carbonizat.

Vezi și

Tragedie într-o familie din cartierul Chitila, în Capitală! Un tânăr de 38 de ani a murit carbonizat, iar fratele şi cumnata lui au fost duşi, în stare gravă, la spital. Totul după ce locuinţa le-a fost mistuită de flăcări.

Singur în camera lui, de la etajul 1 al casei, fiul adoptiv al unei femeii ar fi incendiat locuinţa. 

Ne-am trezit din somn ca arde casa si am reusit si am fugit cu sotul. Si sotul nu stiu pe unde e, pe aici. E in picioarele goale, in pijamale, povesteste mama tânărului decedat.

Fumul i-a trezit din somn, au fugit şi aşa au reuşit să se salveze. Au sunat imediat la 112. Însă, înainte să sosească pompierii, fiul cel mare al celor doi soţi şi nora lor au recurs la un gest disperat...

Tânărul, care şi-a pus toată familia în pericol, a fost găsit în camera lui... fără suflare. 

Mama tânărului care a murit povesteşte că acesta a creat, de mai multe ori, probleme. Dar nu se aştepta să-şi arunce întreaga familie în ghearele focului.

De altă parte, prietenii bărbatului spun că ar mai fi avut astfel de tentative şi pun totul pe seama faptul că femeia care i-a dat viaţă a murit când era mic. 

Mama lui buna a murit de cancer si de cand a murit mama lui a inceput sa fie mai instabil. A mai avut o tentativa de sinucidere, cand s-a taiat la gat si l-a luat SMURD-ul. El facea asa pentru ca se simtea singur, fara mama, neajutorat, spune un prieten de-al tânărului.

Pompierii vor stabili, cu exactitate, de la ce a pornit focul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mistuit de dorul mamei sale naturale, fiul adoptiv al unei familii din Chitila a dat foc la casă în timp ce toată lumea dormea