Antena Meniu Search
x

Video Tragedie în Olt. Un tânăr de 22 de ani, spulberat de un şofer de 74 de ani care nu a acordat prioritate. Băiatul a murit pe loc

Accident mortal la intrarea în oraşul Balş, din judeţul Olt. Un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a încercat să evite o maşină care ieşea dintr-o benzinărie. 

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 08:07

Vezi și

Vinovat de producerea accidentului ar fi un şofer de 74 de ani care în momentul când a ieşit dintr-o benzinărie nu acordat prioritate de trecere tânărului, intrând în plin în acesta. În urma impactului violent, maşina tânărului a fost proiectată într-un cap de pod de pe marginea drumului, iar mai apoi a ricoşat într-un şanţ.

Mai multe echipaje au intervenit la faţa locului şi i-au acordat primul ajutor tânărului, însă nu au mai reuşit să îl salveze. Bărbatul de 74 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tragedie în Olt. Un tânăr de 22 de ani, spulberat de un şofer de 74 de ani care nu a acordat prioritate. Băiatul a murit pe loc