Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie în Suceava! Un băieţel de doi ani şi şapte luni a murit sufocat cu o bucată de polistiren, la câţiva paşi de părinţi şi cei doi fraţi

Tragedie în localitatea Păltinoasa, din judeţul Suceava. Un băieţel de doi ani şi şapte luni a murit după ce s-a înecat cu o bucată de polistiren. 

de Redactia Observator

la 16.04.2018 , 12:14

Un băieţel de doi ani şi şapte luni a murit sufocat cu o bucată de polistiren Tragedie în Suceava! Un băieţel de doi ani şi şapte luni a murit sufocat cu o bucată de polistiren, la câţiva paşi de părinţi şi cei doi fraţi

Tragedie în localitatea Păltinoasa, din judeţul Suceava. Un băieţel de doi ani şi şapte luni a murit după ce s-a înecat cu o bucată de polistiren. 

S-a întâmplat duminică. Micuţul se afla acasă împreună cu mama şi cei doi fraţi ai săi de 7 şi, respectiv, 12 ani, tatăl acestuia fiind plecat la muncă în străinatate. 

În jurul orei 12.30, în timp ce mama copilului pregătea de mâncare, l-a văzut pe băieţel, care era în curtea casei, vânăt la faţă şi cu resturi de polistiren expandat la gură. 

Articolul continuă după reclamă

Femeia a încercat să îi acorde copilului primul ajutor, în acelaşi timp solicitând la 112 şi o ambulanţă. 

Părinţii şi-au urcat copilul în maşină pentru a-l transporta la spital, însă pe drum, la intrarea în satul Capu Codrului, comuna Paltinoasa, băiatul a fost preluat de o ambulanţă, iar medicii au început manevrele de resuscitare. 

Copilul a fost transportat la Spitalul Orăşenenesc Gura Humorului, unde, din păcate, medicii au constatat decesul.

Din declaratia mamei se pare că băieţelul, în timp ce se afla în curtea locuinţei, a rupt o bucată de polistiren expandat din faţada locuinţei, pe care a inghiţit-o. 

Politistii au fost sesizaţi în acest caz şi au întocmit în cauză dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Tragedie în Suceava! Un băieţel de doi ani şi şapte luni a murit sufocat cu o bucată de polistiren, la câţiva paşi de părinţi şi cei doi fraţi